Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
397 kJ
5%
95 kcal
Rasvaa
5,20g
7%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
2,800g
14%
Hiilihydraatit
8,20g
3%
Sokereita
7,60g
8%
Proteiinia
3,30g
7%
Suola
0,00g
0%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 21 syys 17 07.21 ap.
5%
GDA:sta*
(95 cal)
5% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (36%)
 
Rasvaa (50%)
 
Proteiinia (14%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
95
Rasva
5,2g
Hh
8,2g
Prot
3,3g
Kohteessa 100 g on 95 kaloria
Kalorien jakautuminen: 50% rasva, 35% hh, 14% prot.

Luokkaan Valio ja Kastikkeet liittyvät:

Kermainen Tomaatti-Yrtit Kastike
Tomaatti-Yrtit Kastike
Kanakastike
Kermainen Currykastike
Bolognese-Kastike
Perinteinen Jauhelihakastike
  Näytä lisää tuotteita: Valio Kastikkeet

Lisää Valio tuotteita:

Profeel Tuttifrutti
Meksiko Tuorejuusto
Oddlygood Dreamy Pina Colada
Sitruunakreemi
Kääretorttu
  Näytä kaikki tuotemerkin Valio tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Kastikkeet:

Soijakastike
Salsa
Majoneesi
Oliiviöljy
Ketsuppi
Omenasose
  Näytä lisää kohteen Kastikkeet ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Kavli Cheddar Juustokastike
Hellmann's Classic Burger Dressing
Hesburger BBQ-Kastike
Chef Select Truffle Mayo
UniCafe Lohicarbonara
Coop Spaghetti Sauce


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.