Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
669 kJ
8%
160 kcal
Rasvaa
9,00g
13%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
-
Hiilihydraatit
1,00g
0%
Sokereita
-
Proteiinia
17,00g
34%
Suola
-
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 08 huhti 13 12.12 ip.
8%
GDA:sta*
(160 cal)
8% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (3%)
 
Rasvaa (53%)
 
Proteiinia (44%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
160
Rasva
9g
Hh
1g
Prot
17g
Kohteessa 100 g on 160 kaloria
Kalorien jakautuminen: 53% rasva, 3% hh, 44% prot.

Luokkaan Valio ja Juusto liittyvät:

Oltermanni Kevyempi Cheddar
Koskenlaskija Ruoka & Dippi Voimakas
Oltermanni Napostelujuusto
Makaronimössö
Mozzarella Fontal Juustomuru
Arkijuustoviipale
  Näytä lisää tuotteita: Valio Juusto

Lisää Valio tuotteita:

Profeel Tuttifrutti
Meksiko Tuorejuusto
Oddlygood Dreamy Pina Colada
Kääretorttu
Valiojogurtti Bali
  Näytä kaikki tuotemerkin Valio tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Juusto:

Emmentaljuusto
Cheddar-juusto
  Näytä lisää kohteen Juusto ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Coop Emmentaler Juustoraaste
Jokilaakson Juusto Sulatejuusto Savuporo
Fontana Grilloumi
Jokilaakson Juusto Sulatejuusto Cheddar
Coop Fusilli Cheese
Patros Salaattijuusto


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.