Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Viskaalin

Herkkunakki

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
686 kJ
8%
164 kcal
Rasvaa
13,10g
19%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
3,800g
19%
Hiilihydraatit
2,60g
1%
Sokereita
0,60g
1%
Proteiinia
10,20g
20%
Suola
0,00g
0%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 23 maalis 20 10.42 ap.
8%
GDA:sta*
(164 cal)
8% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (6%)
 
Rasvaa (70%)
 
Proteiinia (24%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
164
Rasva
13,1g
Hh
2,6g
Prot
10,2g
Kohteessa 100 g on 164 kaloria
Kalorien jakautuminen: 70% rasva, 6% hh, 24% prot.

Luokkaan Viskaalin ja Makkarat liittyvät:

Kyrsä
Kauraryynäri
100% Naudan Grillimakkara
Chili Kyrsä
Kyrsä Juusto

Lisää Viskaalin tuotteita:

Karjalanpaisti
Kylmäsavunauta
Palvipossu
Palvikalkkuna
100% Naudan Burgerpihvi
  Näytä kaikki tuotemerkin Viskaalin tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Makkarat:

Naudanlihamakkara
Tuore Sianlihamakkara
Broilerimakkara
  Näytä lisää kohteen Makkarat ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Atria Artesaani Perinteinen Makkara
Alpen Fest Currywurst
Fazer Amica Makkarapihvejä Punaviini-Sipulikastikkeessa
Juvenes Makkarastroganoff
HK Maakarit Texasin Joe
Tamminen Naudan Ylikypsä Savusaunapalvileikkele


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.