Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
782 kJ
9%
187 kcal
Rasvaa
14,00g
20%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
2,300g
12%
Hiilihydraatit
0,80g
0%
Sokereita
0,80g
1%
Proteiinia
15,00g
30%
Suola
-
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 04 marras 16 06.05 ap.
9%
GDA:sta*
(187 cal)
9% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (1%)
 
Rasvaa (67%)
 
Proteiinia (32%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
187
Rasva
14g
Hh
0,8g
Prot
15g
Kohteessa 100 g on 187 kaloria
Kalorien jakautuminen: 67% rasva, 2% hh, 32% prot.

Luokkaan Wigren ja Makkarat liittyvät:

Lyypekkiläinen Meetvursti
Nysä Chilikalkkuna
Mexikana Broileri
Chorizo Snack
Nysä Bratwurst
Herkkulenkki
  Näytä lisää tuotteita: Wigren Makkarat

Lisää Wigren tuotteita:

Savustettu Kassler
Maalaiskaalikääryle
Herkku Lihapullat
Herkkukinkku
Konjakki Meetwursti
  Näytä kaikki tuotemerkin Wigren tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Makkarat:

Broilerimakkara
Naudanlihamakkara
Tuore Sianlihamakkara
  Näytä lisää kohteen Makkarat ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Dulano Savustettu Nakki
Kivikylän Kotipalvaamo Lauantaimakkara
Alpen Fest Currywurst
Juvenes Makkarastroganoff
Pouttu Grillimakkara Chimichurri
Ridderheims Whisky Pinne


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.