Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1008 kJ
12%
241 kcal
Rasvaa
16,00g
23%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
5,700g
29%
Hiilihydraatit
0,80g
0%
Sokereita
0,10g
0%
Proteiinia
23,00g
46%
Suola
4,20g
70%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 11 elo 23 12.09 ip.
12%
GDA:sta*
(241 cal)
12% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (2%)
 
Rasvaa (60%)
 
Proteiinia (38%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
241
Rasva
16g
Hh
0,8g
Prot
23g
Kohteessa 100 g on 241 kaloria
Kalorien jakautuminen: 60% rasva, 1% hh, 38% prot.

Luokkaan Wigren ja Makkarat liittyvät:

Nysä Grillimakkara
Chorizo Snack
Mexikana Broileri
Chilijuusto Nakki
Chorizo Nakki
Chipotle Wurst
  Näytä lisää tuotteita: Wigren Makkarat

Lisää Wigren tuotteita:

Savustettu Kassler
Maalaiskaalikääryle
Herkku Lihapullat
Herkkukinkku
Konjakki Meetwursti
  Näytä kaikki tuotemerkin Wigren tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Makkarat:

Tuore Sianlihamakkara
Naudanlihamakkara
Broilerimakkara
  Näytä lisää kohteen Makkarat ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Juvenes Makkarastroganoff
Coop Ohut Kalkkunaleikkele
Kotimaista Peuramakkarapannu
Alpen Fest Currywurst
Snellman Chorizo Salami
Kivikylän Kotipalvaamo Lauantaimakkara


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.