Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

1 annos (165 g)

Pikamannaryynit

Ravintosisältö
Annoskoko
1 annos (165 g)
annosta kohti
% RI*
Energiaa
449 kJ
5%
107 kcal
Rasvaa
0,3g
0%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,032g
0%
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
0,045g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
0,095g
Hiilihydraatit
24,85g
10%
Sokereita
0,1g
0%
Kuitua
1,5g
Proteiinia
2,66g
5%
Suola
0,86g
14%
Kolesterolia
0mg
Kalium
46mg
2%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Viimeksi päivitetty: 21 elo 07 07.33 ap.
5%
GDA:sta*
(107 cal)
5% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (89%)
 
Rasvaa (2%)
 
Proteiinia (9%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
107
Rasva
0,3g
Hh
24,85g
Prot
2,66g
Kohteessa Pikamannaryynit (1 annos) on 107 kaloria
Kalorien jakautuminen: 2% rasva, 88% hh, 9% prot.

Yleiset annoskoot:

Annoskoko Kaloria
100 g 65
1 paketti, kuiva, lopputuloksena 91
1 annos (165 g) 107
1 unssi, kuiva, lopputuloksena 114
1 kuppi, valmistettuna 161
1 kuppi, kuiva, valmistettuna 320

Samankaltaiset kohteet luokasta Ryynit:

Mannaryynit
Maustetut Pikamannaryynit
  Näytä lisää kohteen Ryynit ravintotietoja

Katso myös:

  Näytä lisää
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 

Viimeksi syödyt ruoat:

GoGreen Kokonaisia Tattarisuurimoita
Myllyn Paras Esikypsytetty Kokonainen Ohrasuurimo
Myllärin Luomu Ateriajyvät Ruis
GoGreen Hirssinjyvä
GoGreen Kokonainen Tattarisuurimo
GoGreen Täysjyväkaura


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.