Päiväkirja - Ellallaalaa, 02 syys 22

Mulla ei ole keittiövaakaa, mutta hoidan homman tälleen. 400g jauhelihaa jaettuna neljään osaan ja loput meal prep annosrasihoihin. Ei sil grammalleen ole vissiin väliä tuleeko noi tälle päivälle vai huomiselle?

Näytä dieettikalenteri, 02 syyskuuta 2022:
2607 kcal Harjoitus: Apple Health - 24 tuntia. lisää...

18 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Niin käytännöllistä 😊👍  
02 syys 22 jäseneltä: wadelma
Noin toimin usein itsekin vaikka vaaka löytyykin. Jauheliha mulla tökkii kun tietää mitä kaikkea siihen jauhetaan mukaan 😛. Olen korvannut punaisen lihan jo vuosia erilaisilla häkäpapu- ja soijavalmisteilla. Niitä löytyy nykyisin todella hyviä. Eikä kaipaa yhtään possua tai nautaa. 
03 syys 22 jäseneltä: pekkis61
Mun pitäiski vähentää tätä lihan määrää. Vois ottaa härkiksen kokeiluun! 😊 
03 syys 22 jäseneltä: Ellallaalaa
Kannattaa kokeilla, vaikutti mulla heti kolestroliarvoihin laskevasti ja punaisen lihan liiallinen käyttö on syövälle altistavaa. 
03 syys 22 jäseneltä: pekkis61
näin mäkin teen kaiken ruuan kanssa. en edes halua elää ruokaa punniten, joten arvioin. kokonaiskalorit ratkaisee, se meneekö huomenna 10 g enemmän kuin tänään ei ole mulle arjessa oleellista, kun en ole mikään fitneskisaaja. ja aina on kuitenkin paino alaspäin mennyt. Sit jos pitkään pysyy paikallaan, tietää että nyt on joko arvioitu väärin tai pitää miettiä kulutus uudestaan. itse haluaisin kuitenkin kaikista eniten löytää sen rennon otteen syömiseen ja oikeiden valintojen tekemiseen. en viilata kiloja alaspäin sotilaallisella kurilla. mutta kaikilla meillä on omat tapamme ja tietysti joillekin on helpompi punnita, jos muuten on hankala hahmottaa.  
04 syys 22 jäseneltä: lady_luck
Arvioidessa tapaan kirjata painon yläkanttiin, niin ei mene pahasti metsään.  
05 syys 22 jäseneltä: pekkis61

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Ellallaalaa


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.