Päiväkirja - Ellallaalaa, 29 marras 22

Nyt kuulkaas. Jos olet epäröinyt. Niin älä epäröi enää. Mars kauppaan ja air fryer tilaukseen. Siis katsokaa näitä bataattiraneja. Ja paljon tuli kaloreita öljystä? Nolla. Siis nolla. Omg!!!

Näytä dieettikalenteri, 29 marraskuuta 2022:
1151 kcal Rasva: 24,97g | Prot: 80,62g | Hh: 153,08g.   Aamiainen: Valio Arki Maitojuoma, Myllyn Paras Kaurapuuro. Lounas: Cilantro, Parsley, Red Onions, Carrots, Tomatoes, Kotimaista Kurkku, Freshona Red Kidney Beans, Milbona Salaattijuustokuutiot, Olive Oil , Egg White. Päivällinen: Freshona Red Kidney Beans, Milbona Cottage Cheese 0.8%, Tomatoes. Välipalat/Muut: Valio Pehmeä Rasvaton Maitorahka, Kiwi Fruit, Apple, Sweet Potato . lisää...
2592 kcal Harjoitus: Apple Health - 24 tuntia. lisää...

41 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Ja tälleen yhen käyttökerran jälkeen voin suositella verkkokaupasta ostettua Strömeä. Oli myös tarjouksessa 59€. Ja ei tämä ei ole maksettu mainos 😂 
29 marras 22 jäseneltä: Ellallaalaa
🤯 Hyvältä näyttää kyllä. Täällä olen törmännyt airfryeriin mutta vielä olen sinnitellyt ilman 😄 
29 marras 22 jäseneltä: Dietcoke6
Nam! Kiitos suosituksesta! Minäkin olen miettinyt tämmöistä pitkään, etenkin nyt kun uunin lämmittäminen aiheuttaa omantunnontuskia ja kivistää kukkarossa. Ehkä itsekin tulee ostettua joululahjaksi itselle. :)  
29 marras 22 jäseneltä: Cloudberries
kannattava hankinta ehdottomasti 🙂 sillä saa mehevät kanafileet kunhan asetukset on sopivat 😋 
29 marras 22 jäseneltä: LadyLazarus82
Kannatan, mullakin ollut tuo vehje jo kauan, sillä saa ehdottomasti parhaat ranskikset👍! Liika rasva sulaa pois myös lihoista. Tottumusta se vaatii, olen huomannut, että kannattaa välillä käännellä kypsennettäviä, ruskistuvat tasaisemmin!  
30 marras 22 jäseneltä: MargitAnneli
Kannattaa ostaa riittävän iso, esim: mahtuu broikku kokonaisena. Itsellä muistaakseni 4,5 l eikä haittaisi vaikka olisi isompi. 
30 marras 22 jäseneltä: 610310
tällä hetkellä testissä ruokavalio jossa syödään paljon rasvaa. Ei ole ollut tarkoitus tiputtaa painoa mutta tuntuu tippuvan kun hiilarit vähällä, protskuja ja rasvaa paljon. Tuntuu erittäin typerältä tällä hetkellä kaikki opittu kääntämään päälaelleen, mutta katsotaan. 
01 joulu 22 jäseneltä: Nupe41
Nupe41, karppaus tuttua mullekin. Pari viikkoa testaillut miten kroppa reagoi viljoihin ja esim riisiin. Pienissä määrissä ja silloin tällöin ok. Mutta päivät rakentuu kyllä protskun ja rasvan ympärille.  
01 joulu 22 jäseneltä: Sera62kg

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Ellallaalaa


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.