Päiväkirja - Ellallaalaa, 02 tammi 23

No niin jollei tässä nyt keskiyöllä tule mitään katastrofia niin - hip hurraa - tänään sain kalorit pidettyä alle 1300. Tällä pitäisi siis painon liikkua. Nyt näitä onnistumisia vaan putkeen mutta ajatuksella, että päivä kerrallaan. Siitä on jotenkin helpompi selviytyä. Ja eikös tämän pitäisi helpottaa tästä ajan kanssa? Aika karsee nälkä nimittäin on.

Näytä dieettikalenteri, 02 tammikuuta 2023:
1262 kcal Rasva: 30,18g | Prot: 63,83g | Hh: 155,33g.   Aamiainen: Leroy Lohifileepala, Hummus , Leipäaitta Retkieväs. Lounas: Cooked Salmon, Avocado, Uncle Ben's Pitkäjyväinen Riisi (Keitetty). Päivällinen: Beer. Välipalat/Muut: Hirvelän Kaura Kuitunen, Arla Ingman Viili. lisää...
2740 kcal Harjoitus: Apple Health - 24 tuntia. lisää...

6 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
varo ettei mene kroppa säästöliekille. Onko sulla älykello tai joku millä voi seurata kulutettuja kaloreita? Ne on hyödyllisiä. Liikunta ja kalorien pitäminen pikkusen kulutusta matalammalla tasolla on hyvä jos painoa haluaa pudottaa. Jotain proteiinia kannattaa seurata, että tulee tarpeeksi ja hiilareita kannattaa seurata, mutta niistä ei kannata välittää jos ne tulee ruoasta. 
02 tammi 23 jäseneltä: MuchoMikko
Jee, hyvä! Tsemppiä! Viime keväänä, kun pudotin painoa pienillä kaloreilla, mulla oli n. kerran viikossa sellainen vaikeampi ja nälkäisempi päivä. Muut päivät oli helpompia. Jokapäiväisiä valintoja se vaatii. Haluaisin myös pudottaa vielä muutaman kilon, mutta liikun tällä hetkellä niin paljon ja raskaasti, että se on vaikeaa. Yritän nyt tammikuun syödä pienemmillä kaloreilla ja että lähinnä lepopäivinä söisin vähemmän.  
02 tammi 23 jäseneltä: wadelma
Hyvä! Tsemppiä! 🙂💪 Ja laihdutus on väliaikaista. Aikanaan pääset tavoitepainoosi ja sitten opettelet ylläpitämään sitä, ja siihen ei enää kuulu tällaiset miinuskalorit 👍 
02 tammi 23 jäseneltä: Dietcoke6
Kiitokset tsempistä! Kyllä pieniä voittoja tosiaan tarvitaan ja niitä jokaista pitää tuulettaa. Eiköhän tää nyt näillä eväillä viedä tänä vuonna maaliin tää homma. Ja @muchomikko toi säästöliekki kyllä pelottaa. Toisaalta oon semmoinen syöppö että vaikea mun on pysytellä alhaisella kaloreilla pitkään. Eilen sain itseni onnistumaan kun keskityin vaan sanomaan itselleni et vaan tää yks päivä pitää selvitä. Tänään sitten saa syödä älykellon sallimissa rajoissa taas -500 kaloria. Tämä tekniikla on siis toki aiemminkin toiminut mutta on vain niin tappavan hidasta (tyyliin 0,5kg-1kg / kk) että alkoi pinna loppumaan.  
03 tammi 23 jäseneltä: Ellallaalaa

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Ellallaalaa


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.