Päiväkirja - mademoiselle.noir, 21 tammi 18

Mulla on vähän ongelmana tuo syöntipuoli siinä suhteessa etten meinaa syödä tarpeeksi. Sovellus ehdotti että pitäisi saada 2000 kaloria päivässä? Onko tuo kuinka tarkka? Ihan puistatti ja mietin olisiko 1500 parempi? Kuitenkin jostain luin että energiansaanti pitäisi olla 500-1000 vähemmän verrattuna kulutukseen. 🤔🤔

Eli miten tuon tietäisi varmaksi paljonko kuuluisi päivässä syödä? Mulle tuottaa jo vaikeuksia saada edes 1500 kokoon. (No tänään siitä tuli jopa 1300 kun vähän löysemmällä otteella kokkasin). En kuitenkaan haluaisi kehoa säästöliekille niin kalorimäärä mietityttää.

Näytä dieettikalenteri, 21 tammikuuta 2018:
1351 kcal Rasva: 75,35g | Prot: 84,18g | Hh: 84,67g.   Lounas: Keitetty Kananmuna. Päivällinen: Arla Creme Fraiche 28%, Viola Valkosipuli Kevyt Tuorejuusto, Valio Aurajuusto, Parsakaali (Pakaste), Kanamestari Pehmeän Pippurinen Broilerin Fileesuikale , Kukkakaali (Pakaste, Kypsennetty ilman Rasvaa). Välipalat/Muut: Dulano Kalkkunanfileeleike , Tuorekurkku (Kuorittu), Leipomo Rosten Ruisrokit, Keitetty Kananmuna. lisää...
2026 kcal Harjoitus: Lepo - 14 tuntia, Nukkuminen - 10 tuntia. lisää...


Kommentit 
En kauheasti poikkeaisi siitä mitä sovellus ehdottaa. Mulla 1600 kcal olisi nopea painonpudostus ja 1900 kcal hitaampi. Tuolle välille pyrin syömään, vaikka oikeastaan mun piti jo siirtyä ylläpitoon 😂 (muistaakseni 2100 kcal mulla). Tuolla syömisellä mulla paino putoaa ihan riittävää vauhtia. 
21 tammi 18 jäseneltä: J0hQ
Mulla ehdotti 1500 jos liikkuminen nolla mutta teen työkseni fyysistä työtä niin antoi 1800. Tuntuu ihan hullulta. Pelkään etten laihdu 
21 tammi 18 jäseneltä: meeasara
Liian vähillä kaloreilla ei laihdu - pitää syödä riittävästi. Lisäksi kannattaa miettiä kestäviä ruokailutapoja eli ei liian suurta eroa siihen, miten ajattelet syöväsi sitten kun olet tavoitteessa. 
21 tammi 18 jäseneltä: J0hQ
Mä syön 1800-2000 kcal päivästä riippuen ja suht säännöllisillä ruoka-ajoilla.. ja hyvään tahtiin on paino tippunut! 
21 tammi 18 jäseneltä: Maevel
Mietin ihan samaa hommaa. Mulle antoi joku 1800 kun en liiku käytännössä lainkaan (pyörätuoli + sairaus). Oon nyt laskenut sen 1600, mutta arjessa tulee usein saatua vain 1400 täyteen nyt kun kaikki herkut poissa. Silti paino ei ole tippunut vaan toistaiseksi vaan noussut tässä 2 viikossa... 
21 tammi 18 jäseneltä: Satumaan
Kiitos viesteistä, täytyy tosiaan alkaa nostaa tota kalorimäärää ja tunkea johonkin väliin joku välipala. Mä en koskaan lounasta syö kun aamupala on sen verran myöhäinen, niin jos välipala sitten auttaisi. Jos jää kauhea vaje niin illalla pitäisi koittaa joku ylimääräinen ruisleipä tmv kylkeen ottaa. 
21 tammi 18 jäseneltä: mademoiselle.noir
Turha tuota laskennallista tarvetta on katsella muuttujia liian monta. Parasta on katsoa kuukausi ja jos ei mitään tapahdu niin sitten alkaa miettimään mitä tehdä toisin tosin vaikeaahan tuo on kun tuntuu että nykyään kaiken pitäisi tapahtua heti. Yleensähän ihminen arvioi nuo liian alhaiseksi. Itsekkin vähän mietin kun olisi pitänyt yli 3000kcal syödä, mutta kuukauden kokeilin ja piru sehän toimi. Niin ja sitä vaakaa ei kannata turhan tarkkaan katsella. Mittanauha on paljon parempi eikä sitäkään tuijoteta joka päivä.  
22 tammi 18 jäseneltä: azetutu
Tosiaan mitä muutkin ovat sanoneet, kaloreita ei kannata liian tiukasti tuijottaa, saat aika paljon syödä että se olisi "liikaa" ja tosiaan jos hirveillä kalorivajeilla meinaat elää niin ei ainakaan paino lähde laskuun. Voit ihan turvallisesti syödä ainakin tuonne 2000 kaloriin asti, kunhan saat tarpeeksi liikuntaa sen vastapainoksi. Kalorit ei loppujen lopuksi ole se tärkein asia vaan se mistä ne koostuu. Esim. 300kcal jotain uppopaistettua munkkia on pelkkää rasvaa ja hiilareita kun taas 300kcal vaikka päivällisellä jotain fisua ja täysjyväpastaa on ihan eri asia, kuitu ja protku täyttää sut ihan eri tavalla kun hiilarit ja rasvat. Paras indikaattori sille miten sun dieetti toimii on se mikä fiilis sulla on jälkeenpäin, ei välttämättä se mitä numerot näyttää. Kannattaa pitää se mielessä. Tsemppiä! :) 
22 tammi 18 jäseneltä: Immortan
Ja kyllä sen oman tasapainon löytää ruokailuun kunhan vaan oot kärsivällinen! Ei mikää tapahdu sormia napauttamalla. Itse kokeillut kaikennäköisiä ruokailuja tää on paras mikä mulla nyt on! Ja kun nälkä pysyy poissa oikealla ruoalla niin ei tee myöskään mieli herkkuja napostella tai käydä jääkaapilla vähän väliä hakemassa metukkasiivua 😂 tsemppiä vain! 👊🏻😊 
22 tammi 18 jäseneltä: Maevel
Kiitos! :) tänään katselin noita makroja ja tuntui että luvut täynnä yhden smoothien jälkeen vaikka samanlainen oli kuin ennenkin. :D mutta pikkuhiljaa tässä löytää sen oman tavan syödä ja ymmärtää mikä on hyvä jättää pois. Pitää vaan jatkaa samalla ruokavaliolla kun tosiaan pitää nälän loitolla. Pari sataa kaloria lisään ettei mennä säästöliekille. 
22 tammi 18 jäseneltä: mademoiselle.noir
Niin ja mainitaan tosiaan se nesteen kertyminen kehoon joka naisilla tuntuu olevan vähän monipuolisempaa kuin miehillä erilaisen hormonitoiminnan takia. Tuollaisen maraton tankkauksen jälkeen painoni voi nousta nesteiden takia yli 5kg. Tuon takia olenkin joskus juossut ilman tankkauksia koska paljon keveämpi olo. Suosittelen muuten nuita tankkauksia itse kullekkin etenkin jos dieettiin kuuluu raskas liikunta.  
22 tammi 18 jäseneltä: azetutu

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - mademoiselle.noir


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.