Päiväkirja - Nooooh, 21 marras 19

Jei, miinus 7 kiloa lokakuun puolivälistä!
Tällå kertaa alotusta on selvästi vauhdittanut se, ettå luovuin myös lonkerosta ja viinistä. Viimeksi pudottaminen oli paljon hitaampaa kun kuitenkin viikonlopun kaloreista osan käytin alkoholiin.
Mutta kysymys teille muille, varsinkin kun ootte pudottanut paljon painoa ( ja mullakin tavoitteena -30 melkein), onko tullut ongelmia löysän nahan kanssa? Aiempina kerotoina kun oon laihduttanut, ei ole ihan noin paljoa tarvinnut pudottaa ja oon ollut muutenkin onnekas ja nahka on kestänyt hyvin ( ei ”raskausarpia” tai mitään venymäjälkiä tai myöskään löysää nahkaa), mutta nyt vanhemmalla iällä mietityttää.
79,5 kg Tähän mennessä pudotettu: 7 kg.    Vielä jäljellä: 19,7 kg.    Dieetin noudattaminen: Kohtuullisen hyvin.

Näytä dieettikalenteri, 21 marraskuuta 2019:
1390 kcal Rasva: 64,31g | Prot: 55,20g | Hh: 150,14g.   Aamiainen: Kotimaista Coleslaw, Fazer Puikula Täysjyväruis, HK Ohuen Ohut Ylikypsä Saunapalvikinkku. Lounas: Keitetyt Porkkanat, Atria Perhetilan Broilerifilee Ohuen Ohut, Hellmann's Chilimajoneesi, Rainbow Ciabatta. Päivällinen: Pirkka Luumu Tomaatti, Café Picnic Pieni Vihersalaatti, Café Picnic Skagen Katkaraputäyte, Uuniperuna (Kuorineen). Välipalat/Muut: Karl Fazer Maitosuklaa. lisää...
Painonpudotus 1,4 kg viikossa

40 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Mä oon varmaan onnekas mutta itellä ei oikeastaan ole löysää ihoa (raskausarpia kylläkin, siitä kiitos syntyessään yli 5kg painaneelle pojalleni 😄). Lihastreeni auttaa huomattavasti! Ehdottomasti paras tapa saada kropasta kiinteämmän näköinen ja tuntuinen laihdutuksen aikana/jälkeen 😊 Ihon käyttäytyminen riippuu luultua vähemmän geeneistä. Tupakointi, alkoholi, prosessoitu ruoka, tyydyttynyt rasva ja punainen liha on kaikki sellaisia, jotka aiheuttavat tulehdustiloja kehoon (lähde mm.: Reijo Laatikainen). Ja tulehdus on ihon nro 1 vihollinen! Eli välttäisin ainakin noita jos ihon löystyminen huolettaa 🚫 
21 marras 19 jäseneltä: Manjaana
Laihdutin 4v sitten 25 kiloa (olen 53), ja hyvin nahka tuli mukana. Ihan pieni vekin tapainen vatsassa, mutta ei mitenkään roiku.  
21 marras 19 jäseneltä: ritulissu
Mulla -28 kg, ikä 39, ei raskausarpia ja vatsassa on kyllä löysän nahan aiheuttama röllö. Semmonen klassinen "pelastusrengas" kiertää kroppaa. Eli ulospäin näyttää siltä, että muuten on hoikka, mutta maha läski. Vähän se välillä harmittaa, mutta aika vähän. Onhan tässä vuosia ollut ihan oikeeta läskiä mahassa todella paljon enemmän kun nyt tota löllöä ihoa, joten kyllä tuon pienen kauneusvirheen kestää. Lihastreeniä en ole tehnyt kun inhoon salia, joten jos oikeen alkaa löllömaha harmittamaan, niin aina on olemassa se vaihtoehto, että kokeilee mitä apua siitä ehkä olis.  
21 marras 19 jäseneltä: satu.tee
-45 kg, ikää nyt 48. Nopea loppurutistus jätti jonkin verran löysyyttä, mutta se on nyt noin 2 vuoden ylläpidon & pätkäpaaston kanssa koko ajan vähentynyt. 
21 marras 19 jäseneltä: J0hQ
roikkui ja sain pois leikattua kunnallisella,kun haittakriteerit täyttyivät. 
21 marras 19 jäseneltä: ponnari65
-29 kg dieetillä ja liikunnalla. Ikä 66, eli menopaussi tukevasti ylitetty, ei hormonikorvaushoitoa ( joka pitäisi yllä ihon kimmoisuutta). Toki roikkuvaa ihoa oli aluksi runsaasti, mutta 2,5 vuoden ahkeran ryhmäliikunnan/uinnin/hiihdon/pyöräilyn jälkeen löysä nahka on vielä tälläkin ikää silmin nähden vähentynyt. 
21 marras 19 jäseneltä: kaisuonerva
Iho roikkuu/löysää alaselkä ja pakarat... treenillä ei oo apua ollut 😶 
21 marras 19 jäseneltä: Hanskimus
Reilut 40v ja samanverran kiloissa vajaassa vuodessa. Ulkomuoto on toki muuttunut paljonkin mutta onko sitten kiittäminen liikuntaa vai ensimmäistä kertaa tietoista laihdutusta niin eipä löysää ihoa kyllä ole nähtävissä että se omiin silmiin ainakaan näkyisi. Tosin täytyy sanoa että kun pituutta on keskimääräistä enemmän niin tuo pudotettu kilomäärä ei BMI mittarilla ”pohjassa” alussakaan ollut. 
23 marras 19 jäseneltä: TogoTogo
Itse 16 kuukauden aikana -36kg, ja ikää on kyllä yli 35 niin ei nahka roiku. Aikaisemmin saman työn tehneenä jäi paljon ihoa roikkumaan, mutta uskon kun tahti ei ole liian nopea vaan n.600g/viikko ja sopivasti liikuntaa niin iho pysyy mukana eikä jää roikkumaan, näin ainakin minulla.  
25 marras 19 jäseneltä: @Maria8
Olen kohta 10kk ollut elämäntapa muutoksessa. Melkein -27kg lähtenyt. Ja löysää ihoa on, mutta sen tiesin saavani koska keskivartalolla oli todella paljon massaa. Ei onneksi omasta mielestä ole edes pahannäköisesti muualla ole kuin tuossa vatsan seutuvilla. Luotan siihen että iho palautuu sen 2-vuotta. Ikää minulla on 33v. Olen pudottanut pelkällä ketogeenisellä ruokavaliolla. Kuhan saan isomman urakkani kasaan aloitan sitten liikunnan, sillä olen joskus ollut kova käymään salilla ja kaipaan sitä pyöreyttä jonka sali treeni antoi perseelle...:D 
26 marras 19 jäseneltä: simplii86
Moikka simplii86,kiinnostaa sun matka,sama aloituspaino mulla :) ketogeenistä aloitin 2 vko sitten,mua kiinnostais nähdä mitä syöt :) 
26 marras 19 jäseneltä: ponnari65

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Nooooh


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.