Päiväkirja - böbble, 23 huhti 21

Apua,jännittää muutoskuva tässä vaiheessa,kun en oo valmis. Vaikka en oo kiirehtimässä maaliin vaan nautin tästä matkasta ja jokaisesta sadasta grammasta mitä lähtee. Nautin siitä,että jaksan ja voin paremmin.

Näytä dieettikalenteri, 23 huhtikuuta 2021:
1847 kcal Rasva: 69,44g | Prot: 89,27g | Hh: 180,16g.   Aamiainen: Risetti Pellavansiemen , Foodin Chia-Siemen, Pirkka Vadelma-Pensasmustikka, Myllyn Paras Kaurapuuro. Lounas: Lidl Kermajuusto, Fazer Leipurimestarin Kauraleipä, Banaanit. Päivällinen: Pohjolan Juustola Rasvaton Raejuusto Maustamaton, Kurkku, Paprika (Punainen), Rainbow Miniluumutomaatti, Rainbow Salaattisekoitus, Blå Band Italian Pata. Välipalat/Muut: Lidl Kermajuusto, Santa Maria Tortilla Original, Rainbow Yrtti Salaattijuustokuutiot Öljyssä, Rainbow Miniluumutomaatti, Kurkku, Pirkka Salaattisekoitus, Valio Creme Fraiche, Paprika (Punainen), Salsa, Punaviini, Lidl Kermajuusto, Lidl Margariini 60%, Fazer Leipurimestarin Kauraleipä. lisää...

81 Kannattajaa    Kannatus   

1 - 20 (22)
Kommentit 
Aivan selkeä muutos jo nyt.. Hienoa 🥳🥳  
23 huhti 21 jäseneltä: misudi
upeeta työtä oot kyllä tehnyt! 💪 
23 huhti 21 jäseneltä: Helpsu
Mahtavaa! Kyllä huomaa jo muutoksen 👌🏻💪🏻. Harmittaa kun itse en ottanut aloituskuvaa 😕 
23 huhti 21 jäseneltä: Nanatar
Kiitos kaikki🥰 mua harmittaa se etten mitannut itteeni, kun alotin nii en yhtään tiiä paljonko senttejä on lähteny ja mistä. Nyt musta tuntuu sille, et onks sillä mitään väliä kun en tiiä alkutilannetta😂 kuvia oon ottanu sitäkin enemmän 😄 
23 huhti 21 jäseneltä: böbble
Mahtavaa edistystä 💪🏻💪🏻💪🏻 Meillä lähtöpaino on ihan identtinen. Mäkin odotan kovasti alle 100 kg pääsyä, mutta tällä menolla se ei ole vielä näköpiirissä. 
23 huhti 21 jäseneltä: Merkkari78
Merkkari78 pääset siihen varmasti😊💪 mä aloitin tammikuussa ja aikaa siihen, että pääsin alle sataseen meni noin kolme ja puoli kuukautta. Mä olin antanut itelleni aikaa siihen puoli vuotta, et nopeemminhan toi nyt lähti, mut ei kannata kiirehtiä liikaa.  
23 huhti 21 jäseneltä: böbble
Just näin, rauhassa. Ei ole mitään kiirettä pudottaa painoa jotka saat loppuelämäksi pois. 💖 Mullakin tuossa kuukausi sitte paino oli esim. +-0 ja kaksi viikkoa sen jälkeen +1.6kg nyt se on - 1.5kg. Mietin vaan että miksi. No siksi koska elämä on opettelemista. Ei tarvi heti saada sitä 10kg pois vaan ajallaan. Mieluummin vaikka 0-2kg pysyvästi pois per kk kuin että 10kg yhdessä tai kahdessa kk:ssa ja kaikki takas äkkiä plus masennus päälle. Kyllä tää tästä <3 ole armollinen itsellesi.  
23 huhti 21 jäseneltä: iihkupihku
Kyllä, rauhassa hyvä tulee😊 se, että sanoin että mua jännittää laittaa muutoskuva, kun en oo valmis ei oo ihan totta. Mua jännitti eniten se kun en oo tämmösiä kuvia koskaan jakanu. Mut se, että en oo vielä "valmis" ei haittaa. Mä tykkään itsestäni myös nyt ja se pitäis muidenkin opetella eikä elää sitä varten, että sit ku oon 5 tai 10 kiloa kevyempi nii oon hyvä.  
23 huhti 21 jäseneltä: böbble
Voisin luulla että jatkaa olo ja meno kevenemistä samaa tahtia painon kanssa 👍🏻 Mahtavaa tulosta teet 👍🏻 
23 huhti 21 jäseneltä: Santtu21
@Santtu21 kiitos😊 kyllä varmasti just näin. Onhan se askel jo selvästi kevyempi kuin tammikuussa. Mieli myös😊 
23 huhti 21 jäseneltä: böbble
Hyvin näkyy edistys. paljon onnea jo saavutetusta ja paljon onnea jatkoon.🎉🎉 
23 huhti 21 jäseneltä: niksujs
Kiitos niksujs😊  
23 huhti 21 jäseneltä: böbble
Sama itsellä ei oo kuvaa mistä lähti, harmittaa kun ei ole mihin vertaa. Heittänyt jopa liian isot vaatteet kierrätykseen aina. Hyvältä näyttää jo muutos. 
23 huhti 21 jäseneltä: voituhluri
Hienoo! Hyvä sä! Oon kans samaa mieltä et kaikkien pitäis oppii tykkäämää ittestää. Ite ainakin harjoittelen just sitä tässä samalla ja toki välillä kärsivällisyys ei oikein riittäis,ku on viikkoja jolloin tuntuu et mitään ei tapahdu, mut sillon aina muistaa et täytyykii vaan opetella näitä juttuja, syömistä ja suhdetta ruokaa sekä itteensä, siten se tulee todennäkösemmin kestää sit pidempää. Jos laihtuis vaik 2kk ison määrän esim pussikeittodietillä, ni uskoisin, et sit se tulee kans yhtä nopeest takas :D Mut asiaan; hienoa, hyvä böbble🥳🥳 
23 huhti 21 jäseneltä: inksuwu
Wau mikä muutos 🤩 
23 huhti 21 jäseneltä: Piiu*
Vau 
23 huhti 21 jäseneltä: BigBootyBits
Kiitos kaikille! 😍 Ihanaa saada kannustusta ja tukea täällä. Aina voin kysyä jos joku mietityttää ja jakaa ajatuksia. Myös teidän matkat inspiroi ja motivoi mua😊 rakastakaa itteenne jo tänään! Tää on uusien asioiden oppimista ja löytämistä, ei luopumista mistään 💪 
23 huhti 21 jäseneltä: böbble
Upeeta💪💪🤗 
23 huhti 21 jäseneltä: Psykolaama
Kiitos @Psykolaama 🤩 
23 huhti 21 jäseneltä: böbble
upea muutos, upea nainen😍 
26 huhti 21 jäseneltä: petri s

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - böbble


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.