Päiväkirja - Santtu21, 02 marras 21

Moikka yhteisö! Otetaanpas uusiksi edellisen keskustelun ajautuen vakavasti sivuraiteille.

Ylläpidossa olevat ihmiset, mitkä ovat teidän vinkkinne onnistuneeseen painonhallintaan? Toivottavasti täältä saa vinkkejä kaipaavat poimittua omiin pulmiinsa 🤗

Näytä dieettikalenteri, 02 marraskuuta 2021:
2353 kcal Rasva: 47,87g | Prot: 188,74g | Hh: 278,48g.   Aamiainen: Gaam Whey, Elixi Pellavansiemenet, Nalle Rouhea Ruishiutale, Kotimaista Kaurahiutale. Lounas: Kotimaista Moniviljarinkula, X-Tra Maustamaton Maitorahka, Kotimaista Kevyt Kermaviili, Lehtisalaatti Valikoiduilla Kasviksilla (myös Tomaatit ja/tai Porkkanat), Kotimaista Kanan Filee Leike Yrtti-Valkosipuli , X-Tra Tortilla Wraps. Päivällinen: Kotimaista Vihannessekoitus , Kaali, Rainbow Savulohi, Rainbow Spagetti. Välipalat/Muut: Kotimaista Kanan Filee Leike Yrtti-Valkosipuli , Rainbow Sulatejuustoviipaleet 6%, Vaasan Moniviljan Taika, Fazer Salmiakki Mix, Valio Profeel Proteiinivanukas Banoffee. lisää...
1604 kcal Harjoitus: Google Fit - 24 tuntia. lisää...

   Kannatus   

Kommentit 
Edelliseen postaukseen tuli useita hyviä kommentteja mm käyttäjiltä Böbble, Wilitheman, DietCoke ja LadyLazarus, joista syvä kiitos ja toivottavasti joku ehti niitä lukeakkin ennen kuin ne hautautuivat jankkauksen alle.  
02 marras 21 jäseneltä: Santtu21
Kuten myös larrau, lisabeth, lakkanen, Teemuboy, Teemurr, tinka.arr, punainenkuu, egsise ja martzu74 äärimmäisen hyviä kommentteja ja aitoja huolia tulevasta. Toivottavasti saamme vielä uuden pöhinän aikaan tänne ilman meuhkaamista 👍🏻👍🏻 
02 marras 21 jäseneltä: Santtu21
Mulle tämä on kyllä just elämäntapamuutos. Ennen olen syönyt mitä on huvittanut, karkkeja, pullaa jne en ole uhrannut ajatustakaan kaloreille enkä myöskään ole tiennyt paljonko painan. Tietoisuus heräsi oikeastaan puolison diabetes, kolestroli, verenpaine ja mistä lie muista diagnooseista. Ruuat vaihtui sen takia terveellisimmiksi ja huomasin ihan vahingossa omankin painon putoavan, kun ensin sinne vaa’alle minäkin olin mennyt kauhistumaan elopainoani. En nytkään laske tarkkaan kaloreitani, mutta tiedän suunnilleen mitä päivässä kertyy ja herkut on vähentyneet promilleen. En kärsi nälkää, en kaipaa herkkuja enempää. Eli tällä mennään, paino tippuu niin kauan kun tippuu, en stressaa vaikka toivon kiloja lähtevän vielä paljon. Vaakaa aion jatkossakin käyttää ja en aio päästää painoani takaisin kolme numeroiseksi. Toivon etten joudu miettimään jatkossa syömisiäni vaan toivon löytäneeni hyvän tien jo nyt, mikä ei yhtään aiheuta kärsimystä elämääni, koska en ole kieltänyt itseltäni mitään. Ymmärrän kohtuuden päälle jo nyt. 
02 marras 21 jäseneltä: heepoxx
Ääh, mä missasin tämän keskustelun.. Mä kamppailen koko ajan ajatusten kanssa mitä ylläpidossa. Toki olen oppinut hallitsemaan syömistäni enkä syö enää useinkaan ihan vaan syömisen ilosta ja kun mieli tekee vaikka mitä.. Mutta mä olen nyt jo 3 kertaa siirtänyt tavoitetta alemmas kun ylläpito hiukan pelottaa, onnistunko siinä, helpompi ollut siis jatkaa tiputtamista kun tietää, että sen hallitsee. Mun keittiövaaka on mun bff ja tiedän, että se jää mulle käyttöön. Onko se sitten huono juttu 🤔. Olen pyrkinyt elämään niin, että tätä samaa vois jatkaa ylläpidossa, terveelliset ja vähäkaloriset vaihtoehdot silloin kun se on mahdollista. Enemmän se ylläpito mua mietityttää kuin pudottaminen. En halua päätyä tilanteeseen, että koko ajan olis pelko, että paino nousee takaisin, vaan toivon kykeneväni säilyttämään luottamuksen siihen, että pystyn syömään suht vapaasti järkeä käyttäen.. Pelottaa kuitenkin se ylläpito, en mitenkään innostu ajatuksesta, että olisin niin pönttö, että söisin itseni taas ylipainoiseksi. 
02 marras 21 jäseneltä: misudi
Erittäin hyvä kysymys ja ilmeisen monen mielessä käynyt, hieman pelottavakin ajatus. Tässä omia pohdintojani. Olen vielä vähän ylipainoinen, ja aion laihduttaa normaalipainoon. Tiedän, että siltikin rasvaprosenttini tulee olemaan epäterveellisen suuri, joten seuraavaksi (tai toki jo nyt) tavoite on saada rasvaprosentti naiselle optimaaliselle tasolle eli n. 25. Tässä tuleekin olemaan iso työ. Ja miten aion onnistua? Jatkamalla kuten nytkin. Painoharjoittelua 4 krt vko, lisäksi 2 suht kevyttä kardiotreeniä ja muutenkin monipuolisesti kivaa liikuntaa päälle. Kiire ei ole mihinkään, kroppa muotoutuu aikanaan. Koska maha ei ymmärrä kaloreita, niin minun on niitä ymmärrettävä. Ruokavalio, jossa ei ole kaloritiheää ruokaa ja säännöllisen satunnaisesti ruokien laskeminen varmasti auttavat pitämään painoa raiteillaan. Motivaatiota jatkossa ylläpitävät UUSI tavoite 😁 (rasva%) sekä youtube videot. Erityisesti suosittelen coach greg eli Greg Duchett. 
02 marras 21 jäseneltä: maalimielessä
Kyllä se taitaa olla niin että oman kulutuksen tietäminen helpottaa asiaa. Jokainen keho toimii eri tavalla joten tuon päivittäisen kulutuksensa tietäminen on vain itse kokeiltava. Siis se kalorimäärä/pv jolla ei liho eikä laihdu. Suosittelen Harris Benedict kaavaa käyttämään, sillä se on tarkin laskureista. 100% tarkka se ei ole, sillä jokaisella on omanlaisensa aineenvaihdunta jne. Toivottavasti tästä oli jotain apua? Niin ja niiden makrojen laskeminen on sitten oma juttunsa :) 
02 marras 21 jäseneltä: Zirban

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - Santtu21


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.