Päiväkirja - kipsula, 29 elo 17

En tiedä onko syksyn tuleminen, hormoonit vaiko mitkä mutta laihduttaminen on alkanut tuntumaan puulta ja samoin liikunta. Töistä kotiin tultuani olen ruoanlaiton jälkeen kävellyt sänkyyn ja ottanut päikkärit. Hyviäkin hetkiä on mutta nyt taitaa olla huonoja hetkiä enemmän kuin hyviä. Paino tekee hissiliikettä kahden kilon edestä ja tätä naista palelee kokoajan. Pieni auringon paiste kuitenkin pilkottaa pilviverhon takaa ja se on häämöttävä reissu ja kesäloma :) Pitää vaan jaksaa pitää sen vuoksi motivaation liekkiä edes jonkin verran loisteessa. Katsoin omaa ruokapäivähistoriaa ja huomaan että edelleen liikaa hiilareita ja liian vähän proteiinia. Karppaamaan en ala mutta jotain tarttis tehä. Nyt on ruokailu mennyt siihen että en joka päivä edes syö korvikkeita, joten balanssin etsiminen on vielä haasteellista.
Laitan liitteeksi vielä kuvan joka on mielipaikkani täällä Oulussa. Kuva on läheltä Oulun keskustaa, Ainolanpuistosta. Mukavaa viikkoa teille kaikille!

Näytä dieettikalenteri, 29 elokuuta 2017:
826 kcal Rasva: 39,77g | Prot: 30,97g | Hh: 87,88g.   Aamiainen: Maitokahvi, Tuorekurkku (Kuorineen), Vaasan Taika Täysjyväkaura. Lounas: Tee (Haudutettu), Atria Keittokinkkuleike, Lehtisalaatti Valikoiduilla Kasviksilla (myös Tomaatit ja/tai Porkkanat). Päivällinen: Rainbow Sienikastike, Kivikylän Kotipalvaamo Lindströminpihvi, Keitetyt Porkkanat. Välipalat/Muut: Elonen Mansikkakreemikakku. lisää...
2357 kcal Harjoitus: pyöräily - 36 minuuttia, Lepo - 16 tuntia ja 24 minuuttia, Nukkuminen - 7 tuntia. lisää...

18 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Tsemppiä! Olet kyllä mennyt niin pienillä kaloreilla, että ei ihme jos väsyttää ja paleltaa 😕🤗. Paino kyllä laskee isommillakin kalorimäärillä, perusaineenvaihdunta vie jo aika paljon enemmän. 
29 elo 17 jäseneltä: J0hQ
Älä vaan luovuta, varmasti kaduttaisi jälkeenpäin. Minä sain avun väsymykseeni Tri Tolosen E-EPA 650mg 2kpl vuorokaudessa. Q10 Vitamiinikin voisi auttaa. 
29 elo 17 jäseneltä: mokateko
Komppaan J0hQua, lisää pari sataa kaloria, syö vaikka vihanneksia sen verran enemmän. Jos pari viikkoa edes kokeilet niin ei kai suurta vahinkoa voi tapahtua? Tuo väsymys ja palelu ei kuulosta hyvältä. Tympiminen sinänsä on kyllä tuttu tunne... 
29 elo 17 jäseneltä: Pottu72
Kiitos rohkaisusta ja taidanpa käydä apteekissa 👍 
29 elo 17 jäseneltä: kipsula
suositan myös lisäämään ruuan määrää ja ihan rehellisesti nukkumaan, jos väsyttää. Mulla tulee myös välillä noita horkkajaksoja, kun yöunet jäävät jatkuvasti liian lyhyiksi, eikä malta päiväunia ottaa. Sit on jatkuva nälkä ja palelee ja kun syöt niin palelee kahta kauheammin.  
29 elo 17 jäseneltä: a.va
itse olen miettinyt samaa, palelen tosi paljon 🤔 
29 elo 17 jäseneltä: AnniKo19
Syön itse noin 2000 kcal vuorokaudessa ja paino on pudonnut 7 kiloa kesäkuun puolivälin jälkeen. 
29 elo 17 jäseneltä: J0hQ
Juu kyllä syödä kannattaa, ei se kroppa muuten oikein halua luovuttaa kerättyjä kilojakaan jos kovin kituuttaa... Puhumattakaan siitä kuinka noi kitudieetit yleensä lopulta vie vain hermot ja syöpöttely ryöpsähtää entiseen malliin, ainakin mulla. :/ Itsellä lähti paino laskuun, kun lisäsin hyviä rasvoja, avokado, oliiviöljy jne. 
29 elo 17 jäseneltä: Cilatus

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - kipsula


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.