Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Barilla

Макароны

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1502 kJ
18%
359 kcal
Rasvaa
2,00g
3%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
-
Hiilihydraatit
69,70g
27%
Sokereita
-
Proteiinia
14,00g
28%
Suola
-
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 10 touko 23 01.17 ip.
18%
GDA:sta*
(359 cal)
18% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (79%)
 
Rasvaa (5%)
 
Proteiinia (16%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
359
Rasva
2g
Hh
69,7g
Prot
14g
Kohteessa 100 g on 359 kaloria
Kalorien jakautuminen: 5% rasva, 79% hh, 16% prot.

Luokkaan Barilla ja Pasta liittyvät:

Fusilli
Fusilli Täysjyvä
Spaghetti Integrale
Kikhernepasta
Gluteeniton Fusilli
Täysjyväpasta
  Näytä lisää tuotteita: Barilla Pasta

Lisää Barilla tuotteita:

Bolognese
Gluteeniton Lasagne
  Näytä kaikki tuotemerkin Barilla tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Pasta:

Makaroni
Pastaa Tomaattikastikkeella (ei Lihaa)
Lasagne Lihalla
Spagetti
Täysjyvävehnäspagetti
Pastaa Lihakastikkeella
  Näytä lisää kohteen Pasta ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Myllyn Paras Spagetti Keitetty
Vemondo Vegan Fusilli 100% Green Peas
Arki Hetki Chorizo-Pastasalaatti
Knorr Spinach Spaghetti
Saarioinen Juustoinen Carbonarapasta
K-Ruoka Uunipasta


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2023 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.