Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1063 kJ
13%
254 kcal
Rasvaa
25,00g
36%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
17,000g
85%
Hiilihydraatit
4,00g
2%
Sokereita
3,80g
4%
Proteiinia
2,40g
5%
Suola
-
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 23 maalis 19 10.14 ap.
13%
GDA:sta*
(254 cal)
13% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (6%)
 
Rasvaa (90%)
 
Proteiinia (4%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
254
Rasva
25g
Hh
4g
Prot
2,4g
Kohteessa 100 g on 254 kaloria
Kalorien jakautuminen: 90% rasva, 6% hh, 4% prot.

Luokkaan Creme Bonjour ja Tuorejuusto liittyvät:

Ruohosipuli Tuorejuusto 15%
Paahdettu Paprika Tuorejuusto
Bleu
Savuporo
Valkosipulituorejuusto
Tuorejuusto With Parmesan
  Näytä lisää tuotteita: Creme Bonjour Tuorejuusto

Lisää Creme Bonjour tuotteita:

Katkarapu
  Näytä kaikki tuotemerkin Creme Bonjour tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Tuorejuusto:

Tuorejuusto (Kevyt)
Tuorejuustolevite
Tuorejuusto
Tuorejuusto (Vähärasvainen)
  Näytä lisää kohteen Tuorejuusto ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Sheese Vegan Grilling Block
Rainbow Tuorejuusto Valkosipuli ja Yrtit
Valio Meksiko Tuorejuusto
Milbona Cream Spread Chive
Philadelphia Tryffeli
Sheese Garlic & Herb Spread


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.