Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1046 kJ
13%
250 kcal
Rasvaa
25,00g
36%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
17,000g
85%
Hiilihydraatit
3,00g
1%
Sokereita
2,30g
3%
Proteiinia
3,10g
6%
Suola
3,25g
54%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 15 kesä 19 09.50 ap.
12%
GDA:sta*
(250 cal)
12% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (5%)
 
Rasvaa (90%)
 
Proteiinia (5%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
250
Rasva
25g
Hh
3g
Prot
3,1g
Kohteessa 100 g on 250 kaloria
Kalorien jakautuminen: 90% rasva, 5% hh, 5% prot.

Luokkaan Creme Bonjour ja Tuorejuusto liittyvät:

Valkosipulituorejuusto
Bleu
Pekoni & Sipuli
Oliivi & Yrtit
Ruohosipuli
Kreikkalainen Valkosipuli Tuorejuusto
  Näytä lisää tuotteita: Creme Bonjour Tuorejuusto

Lisää Creme Bonjour tuotteita:

Katkarapu
  Näytä kaikki tuotemerkin Creme Bonjour tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Tuorejuusto:

Tuorejuusto (Kevyt)
Tuorejuustolevite
Tuorejuusto (Vähärasvainen)
Tuorejuusto
  Näytä lisää kohteen Tuorejuusto ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Philadelphia Tryffeli
Milbona Cream Spread Chive
Benecol Maustamaton Laktoositon Tuorejuusto
Violife Creamy With Garlic & Herbs
Baltais Creme Fraiche
Sheese Vegan Grilling Block


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.