Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
711 kJ
9%
170 kcal
Rasvaa
15,00g
21%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
11,000g
55%
Hiilihydraatit
3,00g
1%
Sokereita
1,50g
2%
Proteiinia
6,00g
12%
Suola
0,00g
0%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 08 huhti 13 01.52 ip.
8%
GDA:sta*
(170 cal)
8% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (7%)
 
Rasvaa (79%)
 
Proteiinia (14%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
170
Rasva
15g
Hh
3g
Prot
6g
Kohteessa 100 g on 170 kaloria
Kalorien jakautuminen: 79% rasva, 7% hh, 14% prot.

Luokkaan Creme Bonjour ja Tuorejuusto liittyvät:

Savuporo
Yrttitarha Tuorejuusto
Valkosipuli Tuorejuusto 15%
Paahdettu Paprika Tuorejuusto
Valkosipulituorejuusto
Kantarelli Tuorejuusto
  Näytä lisää tuotteita: Creme Bonjour Tuorejuusto

Lisää Creme Bonjour tuotteita:

Katkarapu
  Näytä kaikki tuotemerkin Creme Bonjour tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Tuorejuusto:

Tuorejuustolevite
Tuorejuusto
Tuorejuusto (Vähärasvainen)
Tuorejuusto (Kevyt)
  Näytä lisää kohteen Tuorejuusto ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Baltais Creme Fraiche
Baltais Tuorejuusto
Philadelphia Piparjuuri
Violife Creamy With Garlic & Herbs
Philadelphia Grillattu Paprika
Viola Aura Tuorejuusto


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.