Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Feelia

Tomaattinen Tonnikalapasta

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
544 kJ
7%
130 kcal
Rasvaa
6,10g
9%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,700g
4%
Hiilihydraatit
13,50g
5%
Sokereita
1,00g
1%
Proteiinia
4,80g
10%
Suola
0,75g
13%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 18 maalis 23 03.58 ap.
6%
GDA:sta*
(130 cal)
6% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (42%)
 
Rasvaa (43%)
 
Proteiinia (15%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
130
Rasva
6,1g
Hh
13,5g
Prot
4,8g
Kohteessa 100 g on 130 kaloria
Kalorien jakautuminen: 43% rasva, 42% hh, 15% prot.

Luokkaan Feelia ja Pasta liittyvät:

Broileri-Pastavuoka
Pasta Carbonara
Linssipasta

Lisää Feelia tuotteita:

Kebabkiusaus
Bataatti-Kookoskeitto
Janssoninkiusaus
Kaalilaatikko
Pinaattikeitto
  Näytä kaikki tuotemerkin Feelia tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Pasta:

Makaroni
Pastaa Tomaattikastikkeella (ei Lihaa)
Täysjyvävehnäspagetti
Spagetti
Lasagne Lihalla
Pastaa Lihakastikkeella
  Näytä lisää kohteen Pasta ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Italiamo Panzerotti With A Mediterranean Style Pesto Filling
Coop Fusilli Carbonara
Combino Fusilli Of Red Lentil
Coop Prosciutto Crudo Tortellini
La Molisana Täysjyvädurumvehnä Pasta
Barilla Senza Glutine


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.