Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
2310 kJ
28%
552 kcal
Rasvaa
42,00g
60%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
24,000g
120%
Hiilihydraatit
38,00g
15%
Sokereita
21,00g
23%
Proteiinia
7,00g
14%
Suola
0,30g
5%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 29 kesä 18 08.43 ap.
28%
GDA:sta*
(552 cal)
28% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (27%)
 
Rasvaa (68%)
 
Proteiinia (5%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
552
Rasva
42g
Hh
38g
Prot
7g
Kohteessa 100 g on 552 kaloria
Kalorien jakautuminen: 68% rasva, 27% hh, 5% prot.

Luokkaan Goodio ja Suklaa liittyvät:

Chocoat Original Blond Chocolate
Coconut
Goodio Chili
Wild Blueberry Chocolate
50% Chai Raw Chocolate
Kaurasnack Mansikka
  Näytä lisää tuotteita: Goodio Suklaa

Lisää Goodio tuotteita:

Kaurakaakaorouhe
Winter Glow
  Näytä kaikki tuotemerkin Goodio tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Suklaa:

Suklaalastut
Maitosuklaa
Suklaa (Makea tai Tumma)
Valkosuklaa
Suklaamakeiset (Keskimakeat)
  Näytä lisää kohteen Suklaa ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Dumle Corn Cakes
Tony's Chocolonely Milk Chocolate Hazelnut
Ritter Sport Crispy Cookie
JYMY Banaani-Suklaa Kermajäätelö
Brunberg Appelsiini Suukko
Fazer Lontoonrae Suklaalevy


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.