Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Italiamo

Burrata

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1084 kJ
13%
259 kcal
Rasvaa
23,30g
33%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
-
Hiilihydraatit
2,00g
1%
Sokereita
-
Proteiinia
10,30g
21%
Suola
-
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 10 touko 24 06.34 ap.
13%
GDA:sta*
(259 cal)
13% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (3%)
 
Rasvaa (81%)
 
Proteiinia (16%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
259
Rasva
23,3g
Hh
2g
Prot
10,3g
Kohteessa 100 g on 259 kaloria
Kalorien jakautuminen: 81% rasva, 3% hh, 16% prot.

Luokkaan Italiamo ja Mozzarellajuusto liittyvät:

Mozzarella Di Bufala Campana

Luokkaan Italiamo ja Juusto liittyvät:

Tortelloni Con Ricotta E Asparagi
Ricotta Dolce
Gorgonzola
Pecorino
Montasio Dop
Scamorza
  Näytä lisää tuotteita: Italiamo Juusto

Erityyppisiä ruokia luokassa Mozzarellajuusto:

Mozzarellajuusto
  Näytä lisää kohteen Mozzarellajuusto ravintotietoja

Erityyppisiä ruokia luokassa Juusto:

Cheddar-juusto
Emmentaljuusto
  Näytä lisää kohteen Juusto ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

FINGIES Red Paprika-Chili Dip
Lovilio Mozzarella Light 8,5%
Lovilio Mozzarella Di Buffala
Pirkka Mozzarella Kiviuunipizza
Galbani Mozzarella Lactose Free
Pirkka Pesto-Kana-Mozzarella-Salaatti


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.