Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1674 kJ
20%
400 kcal
Rasvaa
35,00g
50%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
15,000g
75%
Hiilihydraatit
0,00g
0%
Sokereita
0,00g
0%
Proteiinia
22,00g
44%
Suola
0,01g
0%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 09 helmi 20 07.05 ap.
20%
GDA:sta*
(400 cal)
20% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (0%)
 
Rasvaa (78%)
 
Proteiinia (22%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
400
Rasva
35g
Hh
0g
Prot
22g
Kohteessa 100 g on 400 kaloria
Kalorien jakautuminen: 78% rasva, 0% hh, 22% prot.

Luokkaan K-Menu ja Makkarat liittyvät:

Uunimakkara
Lihaisa Nakkimakkara
Lihaisa Grillimakkara
Siskonmakkara
Palvi
Lauantaimakkara
  Näytä lisää tuotteita: K-Menu Makkarat

Lisää K-Menu tuotteita:

Suklaakakku
Kylmäsavustettu Kirjolohifilee
Puolukkahillo
Punajuuriviipaleet Mausteliemessä
Cola Virvoitusjuoma
  Näytä kaikki tuotemerkin K-Menu tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Makkarat:

Tuore Sianlihamakkara
Naudanlihamakkara
Broilerimakkara
  Näytä lisää kohteen Makkarat ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Dulano Savustettu Nakki
Fazer Amica Texmex-Uunimakkaraa
Kivikylän Perinteinen Löylylenkki
Kivikylän Kotipalvaamo Lauantaimakkara
Alpen Fest Currywurst
Kokkikartano Tulinen Chorizopasta


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.