Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1569 kJ
19%
375 kcal
Rasvaa
29,60g
42%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
18,100g
91%
Hiilihydraatit
2,40g
1%
Sokereita
0,10g
0%
Proteiinia
24,70g
49%
Suola
4,92g
82%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 15 elo 16 10.16 ap.
19%
GDA:sta*
(375 cal)
19% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (3%)
 
Rasvaa (71%)
 
Proteiinia (26%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
375
Rasva
29,6g
Hh
2,4g
Prot
24,7g
Kohteessa 100 g on 375 kaloria
Kalorien jakautuminen: 71% rasva, 3% hh, 26% prot.

Luokkaan Milbona ja Juusto liittyvät:

Red Wine Cheese
Pizzaraaste
Classic 24 Triangles
Brie de Nangis
Ranskalainen Valkohomejuusto
Pecorino
  Näytä lisää tuotteita: Milbona Juusto

Lisää Milbona tuotteita:

High Protein Raspberry Pomegranate
Sulatejuusto 9%
Yrtti Sulatejuusto
Ayran
Proteiinirahka
  Näytä kaikki tuotemerkin Milbona tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Juusto:

Emmentaljuusto
Cheddar-juusto
  Näytä lisää kohteen Juusto ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

HK Grillivalmis Mozzarellaperunat
Porlammin Puolitetut Edam Viipaleet
Coop Emmentaler Juustoraaste
Jokilaakson Juusto Sulatejuusto Cheddar
Filos Halloumi Ranskalaiset
Patros Salaattijuusto


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.