Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
402 kJ
5%
96 kcal
Rasvaa
0,20g
0%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,100g
1%
Hiilihydraatit
17,00g
7%
Sokereita
14,00g
16%
Kuitua
4,6g
Proteiinia
4,20g
8%
Suola
0,50g
8%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 30 tammi 22 06.08 ap.
5%
GDA:sta*
(96 cal)
5% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (79%)
 
Rasvaa (2%)
 
Proteiinia (19%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
96
Rasva
0,2g
Hh
17g
Prot
4,2g
Kohteessa 100 g on 96 kaloria
Kalorien jakautuminen: 2% rasva, 79% hh, 19% prot.

Luokkaan Mutti ja Kastikkeet liittyvät:

Le Verdurine
Pizzakastike
Tomaattimurska Aromaattiset Yrtit
Chilipeppar
Pizzasauce
Pesto Orange Tomater
  Näytä lisää tuotteita: Mutti Kastikkeet

Lisää Mutti tuotteita:

Polpa Datterini
Oranssi Tomaattipesto
Passata
  Näytä kaikki tuotemerkin Mutti tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Kastikkeet:

Salsa
Omenasose
Ketsuppi
Oliiviöljy
Soijakastike
Majoneesi
  Näytä lisää kohteen Kastikkeet ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

UniCafe Pähkinäinen Tofu-Kasviskastike
Hesburger Veke-Valkosipulimajoneesi
Kotipizza Parmesaanidippi
Hellmann's Classic Burger Dressing
Kotipizza Sitruuna-Aiolidippi
Auran Cheddar Juustokastike


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.