Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1506 kJ
18%
360 kcal
Rasvaa
28,00g
40%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
18,000g
90%
Hiilihydraatit
0,00g
0%
Sokereita
0,00g
0%
Proteiinia
27,00g
54%
Suola
0,00g
0%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 02 tammi 18 08.10 ap.
18%
GDA:sta*
(360 cal)
18% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (0%)
 
Rasvaa (70%)
 
Proteiinia (30%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
360
Rasva
28g
Hh
0g
Prot
27g
Kohteessa 100 g on 360 kaloria
Kalorien jakautuminen: 70% rasva, 0% hh, 30% prot.

Luokkaan Pirkka ja Juusto liittyvät:

Kevyt Sulatejuustoviipaleet
Sulatejuustopala
Edamjuustoviipaleet 10%
Juustokierre
Juustolajitelma
Sitruuna-Yrtti Salaattijuusto
  Näytä lisää tuotteita: Pirkka Juusto

Lisää Pirkka tuotteita:

Rapeat Kirjolohifileepalat
Gyoza Mausteinen Vege
Inkamarja
Pistachio Mochi
Kanaa ja Riisiä
  Näytä kaikki tuotemerkin Pirkka tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Juusto:

Cheddar-juusto
Emmentaljuusto
  Näytä lisää kohteen Juusto ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Coop Salad Cheese Cubes
Fontana Grilloumi
Coop Texmex Juustoraaste
Saarioinen Juustoinen Lihamakaronilaatikko
Coop Fusilli Cheese
Jokilaakson Juusto Sulatejuusto Cheddar


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.