Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
837 kJ
10%
200 kcal
Rasvaa
7,30g
10%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
3,600g
18%
Hiilihydraatit
22,00g
8%
Sokereita
3,10g
3%
Kuitua
1,4g
Proteiinia
10,00g
20%
Suola
1,00g
17%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 08 maalis 24 02.41 ip.
10%
GDA:sta*
(200 cal)
10% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (45%)
 
Rasvaa (34%)
 
Proteiinia (21%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
200
Rasva
7,3g
Hh
22g
Prot
10g
Kohteessa 100 g on 200 kaloria
Kalorien jakautuminen: 34% rasva, 45% hh, 21% prot.

Luokkaan Pirkka ja Juusto liittyvät:

Punahomejuusto
Parhaat Vuohenjuusto Kuutioina Suolavedessä
Kolmen Juuston Keitto
Brie Valkohomejuusto
Provolone-Mozzarella
Kevyt Sulatejuustoviipaleet 6%
  Näytä lisää tuotteita: Pirkka Juusto

Lisää Pirkka tuotteita:

Rapeat Kirjolohifileepalat
Gyoza Mausteinen Vege
Inkamarja
Pistachio Mochi
Kanaa ja Riisiä
  Näytä kaikki tuotemerkin Pirkka tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Juusto:

Cheddar-juusto
Emmentaljuusto
  Näytä lisää kohteen Juusto ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Olympus Halloumi
Pirkka Kevyt Edamjuustoviipale
Fontana Grilloumi
Patros Salaattijuusto
Herkkutilan Proteiinijuusto
Jokilaakson Juusto Sulatejuusto Cheddar


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.