Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Soignon

Vuohenmaitojuusto Valkosipuli-Yrtti

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1033 kJ
12%
247 kcal
Rasvaa
19,00g
27%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
12,000g
60%
Hiilihydraatit
2,00g
1%
Sokereita
2,00g
2%
Proteiinia
17,00g
34%
Suola
1,50g
25%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 05 tammi 21 07.56 ap.
12%
GDA:sta*
(247 cal)
12% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (3%)
 
Rasvaa (69%)
 
Proteiinia (28%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
247
Rasva
19g
Hh
2g
Prot
17g
Kohteessa 100 g on 247 kaloria
Kalorien jakautuminen: 69% rasva, 3% hh, 28% prot.

Luokkaan Soignon ja Vuohenjuusto liittyvät:

Vuohenjuusto Maxi Format
Levitettävä Vuohenjuusto Maustamaton
Vuohenjuusto Hunaja
Tuore Vuohenjuusto
Vuohenjuusto

Lisää Soignon tuotteita:

Vuohenmaitotuorejuusto
  Näytä kaikki tuotemerkin Soignon tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Vuohenjuusto:

Vuohenjuusto (Pehmeä)
Vuohenjuusto (Kova)
Vuohenjuusto (Pehmeähkö)
Vuohenjuusto
  Näytä lisää kohteen Vuohenjuusto ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Soignon Vuohenjuusto Hunaja
Soignon Vuohenjuusto
Fazer Amica Tomaatti-Vuohenjuustomakaronilaatikko
Chene d'Argent Vuohenjuusto
Fazer Amica Vuohenjuusto-Tomaattipiirakka
Pirkka Tomaatti-Vuohenjuustokeitto


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.