Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Valio

Arki Smetana

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
967 kJ
12%
231 kcal
Rasvaa
23,00g
33%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
14,000g
70%
Hiilihydraatit
3,00g
1%
Sokereita
3,00g
3%
Proteiinia
2,50g
5%
Suola
0,03g
1%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 15 syys 23 01.10 ip.
12%
GDA:sta*
(231 cal)
12% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (6%)
 
Rasvaa (90%)
 
Proteiinia (4%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
231
Rasva
23g
Hh
3g
Prot
2,5g
Kohteessa 100 g on 231 kaloria
Kalorien jakautuminen: 90% rasva, 5% hh, 4% prot.

Luokkaan Valio ja Smetana liittyvät:

Smetana Laktoositon
Kevyt Creme Fraiche
Smetana
Smetana Eila

Lisää Valio tuotteita:

Uusi-Seelanti
Kananmunakastike
Koskenlaskija Ruoka & Dippi Taco
Mexican Style Juustoraaste
Kermainen Tomaatti-Yrtit Kastike
  Näytä kaikki tuotemerkin Valio tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Smetana:

Hapankerma
Hapankerma (Kevyt)
Hapankerma (Rasvaton)
Hapankerma (Rasvaa Vähennetty)
  Näytä lisää kohteen Smetana ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Baltais Smetana 12%
Baltais Luomu Smetana
Arla Lempi Smetana Laktoositon
Deliciest Ruokafraiche Valkosipuli
Juustoportti Pehmeä Kermaviili
Pirkka Laktoositon Mieto Maitorahka


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2023 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.