Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
782 kJ
9%
187 kcal
Rasvaa
4,08g
6%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
1,997g
10%
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
0,874g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
0,252g
Hiilihydraatit
0g
0%
Sokereita
0g
0%
Kuitua
0g
Proteiinia
35,11g
70%
Suola
3,00g
50%
Kolesterolia
110mg
Kalium
303mg
15%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Viimeksi päivitetty: 21 elo 07 07.33 ap.
9%
GDA:sta*
(187 cal)
9% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (0%)
 
Rasvaa (21%)
 
Proteiinia (79%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
187
Rasva
4,08g
Hh
0g
Prot
35,11g
Kohteessa Suolattun Hirven-/Peuranliha (100 g) on 187 kaloria
Kalorien jakautuminen: 21% rasva, 0% hh, 79% prot.

Yleiset annoskoot:

Annoskoko Kaloria
1 annos (85 g) 159
100 g 187

Samankaltaiset kohteet luokasta Välipalat:

Voileipäkeksit
Popcorn
Pretzelit
Perunalastut
  Näytä lisää kohteen Välipalat ravintotietoja

Katso myös:

Savustettu tai Suolattu Pekoni
Suolattu Naudanrinta
Suolattu Naudanrinta (Kovettunut, Paistettu)
Pretzelit (Vahvasti Suolattu)
Harvin Ananaspalat Sokeriliemessä
  Näytä lisää
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Chef Lunden Savulohiruisleipä
Mcvities Digestives Dark Chocolate
Eldorado Omena Täysmehu
Elovena Suklaa Proteiini Pirtelö
Valio Vaniljakerrosjogurtti ja Kauramuro
Nick's Almond Crunch Bar


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.