Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
400 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
6092 kJ
73%
1456 kcal
Rasvaa
3,92g
6%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,62g
3%
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
0,348g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
1,652g
Hiilihydraatit
305,24g
117%
Sokereita
1,08g
1%
Kuitua
10,8g
Proteiinia
41,32g
83%
Suola
0,02g
0%
Kolesterolia
0mg
Kalium
428mg
21%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Viimeksi päivitetty: 21 elo 07 07.33 ap.
73%
GDA:sta*
(1456 cal)
73% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (86%)
 
Rasvaa (2%)
 
Proteiinia (12%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
1456
Rasva
3,92g
Hh
305,24g
Prot
41,32g
Kohteessa Valkoiset Jauhot (400 g) on 1456 kaloria
Kalorien jakautuminen: 2% rasva, 86% hh, 12% prot.

Yleiset annoskoot:

Annoskoko Kaloria
1 rkl 28
100 g 364
1 kuppi 455

Samankaltaiset kohteet luokasta Jauhot:

Valkoinen Vehnäjauho (Kaikkiin Tarkoituksiin)
Täysjyvävehnäjauhot
  Näytä lisää kohteen Jauhot ravintotietoja

Katso myös:

Pirkka Valkoiset Pavut
Bonduelle Valkoiset Pavut
Pirkka Valkoiset Pavut Tomaattikastikkeessa
GoGreen Suuret Valkoiset Luomupavut
Eldorado Valkoiset Pavut Tomaattikastikkeessa
  Näytä lisää
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Fazer Gluteeniton Lettujauhoseos
Viljatuote Maissijauho
Fazer Dumle Keksijauhosekoitus
Fazer Psyllium
Fazer Gluteeniton Ksantaani
Meira Leivinjauhe


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.