Päiväkirja - VIV3KA, 19 kesä 18

Onko täällä muita, joilla laihdutuksen loppumetreillä on homma mennyt ihan jäihin? Mulla olisi vielä viitisen kiloa pudotettavana, mutta paino on junnannut paikallaan jo useamman kuukauden - josta on syyttäminen syömisiä. Olen yrittänyt olla 1800 GDA:lla, mutta nälkä on ihan hirveä enkä ole pystynyt syömään sen mukaan kuin satunnaisia päiviä. Ihan pyllystä elää kiljuvasta kylmähiki päänsärky -nälästä seuraavaan. Syön viisi kertaa päivässä ja melkein minuutilleen samaan aikaan joka päivä, että rytmin puutteesta ei pitäisi olla kiinni. Huomenna on onneksi puolen vuoden tauon jälkeen tapaaminen PT:n kanssa, toivottavasti saadaan ruokavalio parempaan kuntoon. Olisi kuitenkin kiinnostava tietää onko täällä muita samantapaisen ongelman kanssa taistelevia!

Näytä dieettikalenteri, 19 kesäkuuta 2018:
2229 kcal Rasva: 51,86g | Prot: 186,41g | Hh: 240,95g.   Aamiainen: Maitokolmio Fit Rasvaton Pehmeä Maitorahka, Banaanit, Pirkka Luomu Kaurahiutale, Mustaherukka, Pakkasmarja Mustikka. Lounas: Oliiviöljy, Pauluns Superriisi, Pirkka Täysjyväpikariisi, Kanafilee, Papusalsa. Päivällinen: Star Nutrition Whey-100, Becel Gold Levite, Fazer Juuresleipä Punajuuri & Porkkana, Bataatti-papusosekeitto. Välipalat/Muut: Porkkanat, Vaasan Ruispalat Ohut Herkku, K-Menu Rasvaton Raejuusto, Kurkku, Salaatti, Tomaatit, Becel Gold Levite, HK Kalkkunaleike, Kanelinen tuorepuuro pellavansiemenillä. lisää...
2518 kcal Harjoitus: Fitbit - 24 tuntia. lisää...

8 Kannattajaa    Kannatus   

1 - 20 (26)
Kommentit 
Yli vuoden olen yrittänyt pudotella viimeisiä kiloja. Motivaatio ei enää ole 100 % kun olen jo normaalipainoinen. Mutta saan olla tosi tarkkana etten taas ala lihoa hallitsemattomasti 🤔 
19 kesä 18 jäseneltä: nagikata
Mitään idioottivarmaa patenttivastausta tuskin on, mutta kerron omasta kokemuksesta 😊 Joitakin vuosia sitten urheilin aika paljon: todella kova salitreeni 4-5 krt/vko ja 7 km juoksulenkki 3-4 krt/vko. Olen 168 cm pitkä, painoin niihin aikoihin n. 60kg, rasva% ei tietoa ja söin .... tattadadaa... 2800 kcal/pvä 😅 Hurjia määriä ruokaa siis ja silti paino tuppasi putoamaan. Painotan kuitenkin salitreenin olleen ammattilaisen suunnittelema, todella raskas ohjelma. Ruokavalio myös PTn tekemä. Katsoin, että säkin urheilet aika paljon ja tuli vaan mieleen, että mahtaako se 1800 kcal olla liian vähän? Että keho olis ns. "säästöliekillä"? Jos ottaisitkin pari tankkauspäivää ja katsoisit mitä tapahtuu? Tsemppiä viimeisten kilojen karistamiseen 🤗🌻 
19 kesä 18 jäseneltä: Sannikka1
Ja lisäisit myös ateriamääriä; 6 tai jopa 7 ateriaa päivässä. 
19 kesä 18 jäseneltä: Sannikka1
Sannikka1 käytän Fitbiä ja jos sen kalorinkulutuksen laskentaan on luottaminen, niin vaikka kuinka liikun niin kulutus ei ole kertaakaan mennyt yli 2600 kcal/pvä. Kävelen töihin 30min suuntaansa päivittäin ja teen treenaan salilla 4-5 kertaa viikossa ja sitten 1-2 cardiota (paitsi kuluneen kahden viikon aikana kun olen ollut kipeä). Normaalisti kulutus on salipäivänä 2300-2400 kcal. 
19 kesä 18 jäseneltä: VIV3KA
Samaa veikkaisin myös että kuvauksen mukaisen liikunnan perusteella voisi olla syytä nostaa kaloreita ainakin kovan kulutuksen päivinä. 
19 kesä 18 jäseneltä: japolarhe
Syötkö tarpeeksi proteiinia? En lisäisi ateriakertoja, mutta söisin enemmän ateriaa kohden. 
19 kesä 18 jäseneltä: J0hQ
Nykyään kaikki laitteet on aika hienoja ja tarkkojakin, mut ihminen on kuitenkin aika monimutkainen ja myös yksilöllinen koneisto. Jos kalorien nosto pelottaa, niin olisiko japolarheen ehdotus hyvä: että kovan kulutuksen päivinä söisit enemmän? En halua vängätä enkä tuputtaa mitään muka-pätevää, mutta kokemuksesta tiedän sen verran, että moni laihduttaja syö aivan liian vähän. Ja tosiaan kovasti urheillessa 1800 kcal kuulostaa just liian vähältä.  
19 kesä 18 jäseneltä: Sannikka1
olet normaalipainossa, joten viimesten kilojen pudottamknen voi sen takia olla tosi vaikeaa. mulla itsellä on ollu ongelmana ja on kavereitaki, jotka ei normaalipainon sisällä oo millää saanu pudotettua painoa tasasella kaloreiden syönnillä, vaan ne on ollu pienemmällä kalorisaannilla 6 pvä viikossa ja sitte yhtenä päivänä sit syöny ne puuttuvat kalorit hiilarina. et sellanenkin vaihtoehtohan olis kans mahollinen, ettei joka päivä syö sitä 1800 vaan esim 6 pvää viikossa söis 1400 ja sit yhtenä päivänä söis reippaammin tankaten 3000-4000 kcal. en toki ole ammattilainen, vaan tämmöstä taktiikkaa oon kuullut käyettävän ainakin dieettaavien urheilijoiden keskuudessa. ja itsellä toimi myös ihan hyvin. ✌ 
19 kesä 18 jäseneltä: hennamk
Kuka tulee tänne kirjottelee "olet normaalipainossa niin voi olla vaikeaa", kun et vielä oikeasti ole? 😣 Kiinnittäsin huomiota proteiininsaantiin (kuten J0hq jo kehottikin) , sillä se lisää kylläisyyden tunnetta rasvoja ja hiilihydraatteja paremmin. Kannattaa myös pitää vesipulloa aina messissä ja hörppiä pitkin päivää. Tämä auttaa myös. Liikuntapuolihan sulla vaikuttas olevan kunnossa. Mut yksinkertanen vinkki, jos paino jummaa ni eiku kaloreita alas. Sä liikut, mutta et silti syö mitää 1300kcal ni ei sun kroppa vielä millään säästöliekillä ole. Tsemppii jatkoon, kyllä se siitä lähtee vielä 😊!  
19 kesä 18 jäseneltä: taneliizz
Taneliizz, asia ei ole noin yksinkertainen, että kaloreita alas. Etenkin, jos yhtään haluaa ennakoida laihdutuksen jälkeistä aikaa. Neuvoja tulee laidasta laitaan, mutta itse tekisin samoin kuin Henna neuvoi eli syklitellen. Vaikka kaksi päivää 1500 kcal, sitten yksi pv 2500 kcal jne. Ja just siten, että ”tankkauspäivinä” paljon hiilaria, esim. riisiä, pastaa, hedelmiäkin jokunen. Ja ennemmin myös vähemmän aterioita kuin enemmän, ihan jo suun terveyden kannalta. Omalla kohdallani huomaan, että keho hakeutuu itsestään neljän ruokailukerran rytmiin, jos menen kehoa kuunnellen. Mutta tsemppiä vielä, Viv3ka! Samassa veneessä junnataan :-) mulla nyt vähän rennommat viikot menossa 3 kk Superdieetin jälkeen (kiloakaan ei pudonnut), mutta kohta otan uuden yrityksen. 
19 kesä 18 jäseneltä: Sarivaara
Itsellä tavoite 3-4 kilon päässä ja tässä ollaan, eilen nousin 1500 tasolle, pyrin syömään 4-5 kertaa päivässä mutta näin lomalla jää 4 kertaan. Nyt kun on tottunut syömään lautasellisen n. 200 kcal, millä ihmeellä saisi 400 kcal? Valmentaja käski aloittaa pähkinöiden syönnin..kuidut jää myös vähiin 
19 kesä 18 jäseneltä: mirja.kalliosaari
Joo, lievän ylipainon puolella tässä vielä ollaan BMI:n mukaan ja kehonkoostumusmittauksessa kun kävin muutama viikko sitten sieltäkin tuli "lihaksikas, lievästi ylipainoinen" tulokseksi. Syön 40/30/30-suhteella, jolloin proteiinia tulee noilla kalorimäärillä noin 2g/painokilo. Vettäkin juon reilusti, esim. työpäivän aikana menee useampi sheikkerillinen. Mutta joo, näkyy olevan montaa erilaista ratkaisua! Voin sitten raportoida mihin päädytään huomenna PT:n kanssa. Kiitos kaikille tsempeistä :) 
19 kesä 18 jäseneltä: VIV3KA
Joo raportoi, kiinnostaa! 
19 kesä 18 jäseneltä: ritulissu
Hep, 1,1 kg olis ekaan välitavoitteeseen 🙋 kolmatta viikkoa siinä, ellei ole jopa tullu takasin päin 
19 kesä 18 jäseneltä: lakkanen
Pari kiloa tavoitepainoon. Parissa viikossahan sen periaatteessa saisi pois, mutta en silti ole jaksanut nyt laskea kaloreita ja paino jumittaa. Korvien välistä kiinni, uskoisin. Pudotkoon vähitellen, luovuttaa ei ole aikomus kuitenkaan. 
19 kesä 18 jäseneltä: koskelo
Hiilarit minimiin ja rasvan osuutta ylös ( = karppaa ). Sekä mahdollisesti GDA:ta alas. Itsellä OMAD n 1 200 kCal (juurikaan liikuntaa harrastamatta), kun suositus olisi n. 1 850 kCal. Toki syödessä kerran päivässä ravinnon tarve vähenee n. 600 kCal (se otetaan rasvan poltosta). Suosittelen kuitenkin IF:ää, eli 2-3 krt päivässä (karpaten) syömistä ilman välinaposteluja. 
19 kesä 18 jäseneltä: mikapeltokorpi
Ei ollut tarkoitus pahoittaa kenenkään mieltä kommenteillani! Mutta lähellä normaalipainoa kumminkin viveka on jo, joten kilot voi olla tiukemmassa. :-) ja kerroin vaan, että mikä mulla on itellä toiminut. Kokeilin tasaista kalorisaantia ja se ei oikein auttanut, niin mulle vinkattiin tota syklittelyä, mikä sitten toimikin hyvin. Ihmiskeho on ihmeellinen asia, ja kaikille ei selvästikkään toimi samat jutut. Tsemppiä tosi paljo, toivottavasti saat ptltä hyvät vinkit jatkoon, ja paino lähtee taas alaspäin! 🤗 
19 kesä 18 jäseneltä: hennamk
Noniin, lupasin tulla tänne raportoimaan! Päädyttiin PT:n kanssa siihen, että nostetaan GDA 2400 kcal. Enemmän syömisiä, erityisesti hiilareita, aamulle ja aamupäivälle, mutta päivän kokonaismakrot pysyisi 40/30/30 suhteessa. Vähän myös fiksailtiin nykyisiä treeniohjelmia, ja heinäkuussa saan sitten kokonaan uudet :) Katsotaan mitä tällä lähtee tapahtumaan!  
20 kesä 18 jäseneltä: VIV3KA
👍🏻👍🏻 
20 kesä 18 jäseneltä: J0hQ
On varmaan helpottunut olo, kun ei tarvi nälkää enää kärsiä 😅 hyvä homma, tsemppiä! 👍🤗🌻 
20 kesä 18 jäseneltä: Sannikka1

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - VIV3KA


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.