Päiväkirja - EiKuulu-Sulle, 19 kesä 18

Onko wichyn juonti normaali veden juomista haitallisempaa?

Näytä dieettikalenteri, 19 kesäkuuta 2018:
1443 kcal Rasva: 80,51g | Prot: 83,80g | Hh: 93,10g.   Aamiainen: Coffee with Milk, Järvikylä Basilika, Wilhelm Perinteinen Makkara, Lidl Mozzarella, Apetit Pinaatti, Pirkka Kananmuna, Red Tomatoes, Young Green Onions. Lounas: Uncle Ben's Täysjyväriisi Vihanneksilla, Pirkka Broilerin Koipireisi. Päivällinen: Uncle Ben's Täysjyväriisi Vihanneksilla, Järvikylä Basilika, Wilhelm Perinteinen Makkara, Lidl Mozzarella, Apetit Pinaatti, Pirkka Kananmuna, Red Tomatoes, Young Green Onions. Välipalat/Muut: Fazer Pure Dark 70% Cocoa Twist Of Mint, Fast Sports Nutrition Pudix Suklaa. lisää...
2045 kcal Harjoitus: HIIT - 20 minuuttia, Kävely (kohtalainen) - 5 km/h - 35 minuuttia, Lepo - 17 tuntia ja 5 minuuttia, Nukkuminen - 6 tuntia. lisää...

   Kannatus   

Kommentit 
No vissystä saa suolaa ja kivennäisaineita. Siinä mielessä parempaa. Hiilihappo ei ehkä ole niin hyödyllistä, mutta kaikki vissyt ja kivennäisvedet on hiilihapotettuja (tai en ainakaan ole muita löytänyt). 
19 kesä 18 jäseneltä: J0hQ
Turhaa roudaa vettä kaupasta kun hanasta tulee niin hyvää 😁😎 Olin 10 vuotta vissykoukussa mutta siitä pääsin eroon kun jouduin 10 päiväksi sairaalaan. 
19 kesä 18 jäseneltä: nagikata
Okei. Mietinkin just sitä ettei aiheuta esim turvotusta kun näin kuumalla tulee vichyyn himo aina treenaamisen jälkeen. Kaupasta kannan sitä Pirkan halpaa maustamatonta tai sitten sitruuna, ainakin meidän lähikaupassa 2 euroo 3 litraa.  
19 kesä 18 jäseneltä: EiKuulu-Sulle
Nagikata ei kai se Vichy sua sentään sairaalaan saanut 😱 
19 kesä 18 jäseneltä: EiKuulu-Sulle
Hih ei johtunut vissystä 😂😂😂 mutta joo pitkän pennin säästää kun tyytyy raanaveteen 💶 
19 kesä 18 jäseneltä: nagikata
Mä ostan vissyä, jos olen reissussa ja janottaa. Lenkille (tai lenkin jälkeen) olen ottanut mukaan vesipullon ja laitan sinne muutaman hiutaleen merisuolaa (sormisuolamuodossa). 
19 kesä 18 jäseneltä: J0hQ
Muista haitoista en tiedä, mutta maustettujen vesien jatkuva käyttö vaurioittaa hampaita, pelkkä hiilihappo ei sitä tee. 
19 kesä 18 jäseneltä: kaurapelto
Juon pelkästään kivennäisvettä kun meidän juomavesi on kamalaa/rautapitoista.  
19 kesä 18 jäseneltä: mirja.kalliosaari
Joku sano että huilihapollinen vesi menee nopeammin elimistön läpi, eikä imeydy yhtä hyvin kuin normi vesi??? Mistähän löytyisi aiheesta tietoa ... ite otan ja sihautan purkkiveden, aina kun semmoinen tilanne tulee 😎 
19 kesä 18 jäseneltä: piiqpiiq
Eiks nimenomaan hiilihapollisen pitäisi imeytyä paremmin, kun siinä on niitä kivennäisaineita samassa. Noista happojen vaikutuksesta en sitten tiedä. 🤔 imeytyvyyteen siis. Joskus kesällä tulee vedettyä kivennäisvettä enemmänkin, mutta hampaiden takia yritän pitää jonkun tolkun. Eli ei joka päivä. 
19 kesä 18 jäseneltä: Sarivaara
Hiilihapollinen ainakin tekee täydemmän olon helpommin. Varmaan töissä juon nyt sitä, jos tulee tiukkoja hetkiä tän warriorin kanssa. 
19 kesä 18 jäseneltä: J0hQ
Hammaslääkäri totesi sitruunahapon olevan se paha hampaille, ostan noita vesiä, missä sitä ei ole. Makuvesissä on, ei peruskivennäisvesissä.  
19 kesä 18 jäseneltä: mirja.kalliosaari
Mä ostan aina tavan vissyä, ilman makuja. 
19 kesä 18 jäseneltä: J0hQ



Painohistoria - EiKuulu-Sulle


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.