Päiväkirja - t.i.savolainen, 20 kesä 21

Pakko kyllä sanoa, että nyt ei mennyt hyvin. Tehtiin juustokakku ja jotenkin se katosi muutamassa minuutissa. Tiedän, että nyt meni niin pahasti yli kaloreiden enkä oikein osaa sanoa miltä tässä pitäisi tuntua. Onko kellään mitään vinkkejä miten toimia tällaisessa tilanteessa?

Näytä dieettikalenteri, 20 kesäkuuta 2021:
1890 kcal Rasva: 98,93g | Prot: 31,56g | Hh: 210,77g.   Aamiainen: Gullon Mini Cracker. Lounas: Tesco Free From Green Pesto, Saarioinen Kevyt Kartanon Salaattikastike, Kurkku, Paprika (Keltainen), Soijakastike, Soyappetit Tumma Soijarouhe, Rainbow Gluteeniton Fusilli. Päivällinen: Mansikkajuustokakku. Välipalat/Muut: X-Tra Mansikkahillo, Nuts About Nature Maapähkinävoi Smooth, Coop Luomu Maissikakku Merisuolalla, Kolmen Kaverin Jäätelö Suklaa & Pähkinäkinuski Puikko. lisää...
45 kcal Harjoitus: Samsung Health - 24 tuntia. lisää...

3 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Todeta mitä tapahtui ja toimia jatkossa eri tavalla. Ei mitää paniikkia tai stressiä asiasta 
20 kesä 21 jäseneltä: Santtu21
Ai miten toimia nyt jälkeenpäin? Ylilyöntejä tapahtuu, mullekin tän alkuvuoden aikana välillä suunnitellusti ja välillä vähän yllättäen. Parasta jälkeenpäin on jatkaa vaan normaalisti eteenpäin. Ei kiristellä iltapalan kanssa tai huomennakaan syömisten kanssa vain sen takia kun tänään meni yli. Siitä voi helposti tulla sitten kierre.  
20 kesä 21 jäseneltä: böbble
Kiitos paljon! 
20 kesä 21 jäseneltä: t.i.savolainen
Mun mielestä pitää vaan katsoa eteenpäin, eikä surra syötyjä, eikä ainakaan skipata aterioita kun jokin syöty kaduttaa😁..jokainen päivä on uusi mahdollisuus tehdä uusia valintoja. Tsemppiä projektiin.  
20 kesä 21 jäseneltä: misudi
Komppaan muita. Noita on sattunut itsellekin, mutta olen sitten koittanut vaan ottaa asenteen huomenna uusi päivä - pienenä itsehuijauksena ehkä skipannut seuraavan punnituksen, mutta syömisten osalta palannut rutiiniin. 
20 kesä 21 jäseneltä: magiste

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - t.i.savolainen


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.