Päiväkirja - wadelma, 26 kesä 23

Vuosi normaalipainossa täynnä!

On kyllä niin uskomaton saavutus, että jotenkin pitäisi juhlistaa! Paino on aika samoissa kuin vuosi sitten, mutta senttejä on lähtenyt paljon.

L

Lähdin BMI:stä 38 liikkeelle ja painan nyt saman kuin ehkä viidennellä luokalla. Olen siis koko aikuisiän ollut ylipainoinen.

Ylläpito on minulla onnistunut näillä keinoin:
Syön säännöllisesti 3-3,5 tunnin välein. Aamupala klo 10 mennessä.
Lounaalla iso salaatti ja muutenkin vatsan täyttäminen kasviksilla ennen lämmintä ruokaa.
Vähintään 11000 askelta joka päivä.
Työmatkaliikunta ja juokseminen kuuluu elämään.
Käytän nykyään maitotuotteita, aiemmin söin vain hiilareita.
Ohitan herkkupöydät, jos ei tee mieli ja muutenkin pidän mielessä, että joka päivä saa syödä, tänään ei tarvitse syödä kaikkea. :D

Laihtumisen sivutuotteena allergiat ovat helpottaneet (ruoka-allergioita enimmäkseen) ja ihottumaa ei ole ollut yli vuoteen. En tänä vuonna tarvinnut allergialääkettä edes koivun siitepölykautena.

Näytä dieettikalenteri, 26 kesäkuuta 2023:
1397 kcal Rasva: 46,75g | Prot: 75,16g | Hh: 194,76g.   Aamiainen: Valio Kevytmaito, Pirkka Laktoositon Rasvaton Maitojuoma, Kahvi, Korpelan Mylly Ruislese, Maitokolmio Fit Rasvaton Pehmeä Rahka, Pirkka Miniluumutomaatti. Lounas: Lakrisal Lakrisal, Fazer Cocoa Nibs, Felix Street Kitchen Sour Cream & Onion Dressing, Valio Hyvä Suomalainen Arki Rae, Pirkka Eteläafrikkalainen Vihreä Siemenetön Rypäle, Salaatti. Päivällinen: Brunberg Sokeriton Suklaa, Fast Sports Nutrition Banoffee Proteiinipatukka. Välipalat/Muut: Halva Hedelmä Pastilli Sokeriton, Valio Hyvä Suomalainen Arki Rae , Rainbow Kasvissosekeitto. lisää...

108 Kannattajaa    Kannatus   

Kommentit 
Miten hieno saavutus, onnittele itseäsi 🎉💪 Ja kiitos, kun jaat noin hyviä vinkkejä. 
26 kesä 23 jäseneltä: Ouella
Upea saavutus, onnittelut siitä!! Itse tuun perässä, taitaa elokuussa koittaa tuo päivä. Pikkasen mennään BMI:n mukaan normaalipainon ylärajalla, mutta olen tyytyväinen pieneen ylitykseenkin, kun kerran vakaana pysyy ja helpolla. Ei se kilo sinne tai tänne haittaa. Vaatekauppa jaksaa edelleen yllättää, ei sitä vaan osaa niitä M/38 kokosia vaatteita sovituskoppiin vieläkään ottaa. 
26 kesä 23 jäseneltä: heepoxx
Paljon onnea saavutuksestasi. Hienoa että allergiatkin ovat helpottaneet. Ihmeellistä ja upeaa🌷🌷🌷🏆🌷🌷🌷 
26 kesä 23 jäseneltä: Kuunkääntäjä
Huhhuh onnittelut!  
26 kesä 23 jäseneltä: Siirious
Upeaa! Tosi hieno saavutus ja hyviä vinkkejä meille muille 👍😍🥳 
26 kesä 23 jäseneltä: Dietcoke6
huh, on kyllä hieno ylläpito 😄 
26 kesä 23 jäseneltä: Mis`ka
Kiitos kaikille 🥰 Kuten täällä muutama muukin on maininnut, niin mun onni on myös ollut tämä sovellus. Yhteisön tuki ja myös ruokapäiväkirja, jonka aiemmin koin lähinnä ahdistavan ja lopulta en ajatellut muuta kuin ruokaa. Säännöllisellä ruokailulla pääsi siitä suden kuopasta. Ei tarvi miettiä syömistä, kun tietää sen tapahtuvan 3-3,5 tunnin välein. Toki syömiseni suunnittelen, mutta harvoin se ihan just sellaisenaan pysyy. 
26 kesä 23 jäseneltä: wadelma
Nää muiden upeet saavutukset saa kyllä itsellekin motivaatiopiikin! On vielä yksi asia laihtua onnistuneesti, mutta vielä isompi juttu pysyä siinä painossa!  
26 kesä 23 jäseneltä: Kahvatonkuula
Onnittelut, olet saavuttanut sen mistä monet unelmoivat. Itsellesi sopivan painon ja ennenkaikkea siinä pysymisen. Ja paljon hyvää sen mukana. Upea juttu❤️ 
26 kesä 23 jäseneltä: lii.la
Huikeaa, sekin, miten ruokavalio voi vaikuttaa monenlailla terveyteen. 
21 heinä 23 jäseneltä: Michelle_8]
Mahtava saavutus, onnea!!! 
27 heinä 23 jäseneltä: finhuuma
Onnittelut! Minkäkin olen ollut melkein koko elämäni laihdutuskuurilla ja taas mennään. Haluaisin oppia syömään oikein ja riittävästi. Olen enimmäkseen vältellyt ruokaa.  
30 heinä 23 jäseneltä: Sir. William
Huikea tavoite tuo vaarojen maraton! 👏 
01 elo 23 jäseneltä: Sir. William
Kiitos ❤️ Ja tsemppiä tosi paljon kaikille, muutos on mahdollista!! ☀️ 
02 elo 23 jäseneltä: wadelma
Tuo on kova suoritus, melkein kovempi kuin itse painonpudotus, koska olet onnistunut elämäntapamuutoksessa. Tsemppiä jatkoonkin!  
02 elo 23 jäseneltä: Bellissina

     
 

Lähetä kommentti


Sinun täytyy kirjautua lähettääksesi kommentin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 


Painohistoria - wadelma


Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.