Valmisteluiden vaatima aika: 20 min
Kypsennysaika: 40 min
Arvostelu:
FatSecret-jäsenten arvosteluiden keskiarvo
|
A delicious, low fat medley of pork loin and green apples.
Ainesosat
Ohjeet
- Heat the oil in a large heavy-based saucepan.
- Cook the onion and garlic for 10 minutes over low heat, stirring often, until softened and golden brown.
- Add the sugar and apple and cook, stirring regularly, until the apple begins to brown. Remove the apple and onion from the pan.
- Reheat the pan and lightly brown the pork steaks, two at a time, then return them all to the pan.
- Add the brandy and stir until it has nearly all evaporated. Add the mustard and stock.
- Simmer over low heat, covered, for 15 minutes.
- Return the apple to the pan with the prunes and cream and simmer for 10 minutes, or until pork is tender.
- Season to taste before serving.
34 jäsentä on lisännyt tämän reseptin keittokirjaansa.
|
|
|
|
|
Arvostele tämä resepti
Sinun täytyy kirjatua arvostellaksesi tämän reseptin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
|
|
|
Etsi lisää reseptejä
|
Suodata ateriatyypin mukaan
Pääruoat
Uusimmat reseptit
Tämä raikas ja ravitseva salaatti on täydellinen alkupalaksi jokaiselle aterialle.
|
Yksinkertainen, helppo ja maukas välipala.
|
Yksinkertainen, terveellinen ja helppo tehdä.
|
Terveellistä, maukasta ja vähähiilihydraattista.
|
|
Lähetä resepti
Yhteenveto ravinnosta:
|
|
454 kaloria yhdessä Pork and Apple Braise annoksessa.
|
|
Kalorien jakautuminen: 39% rasva, 34% hh, 27% prot. |
|
Ravintosisältö
Annoskoko
annosta kohti
Energiaa
1897 kJ
23%
454 kcal
Rasvaa
19,14g
27%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
7,19g
36%
Transrasvaa
0g
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
3,99g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
2,293g
Hiilihydraatit
37,43g
14%
Sokereita
22,28g
25%
Kuitua
5g
Proteiinia
29,64g
59%
Suola
1,68g
28%
Kolesterolia
100mg
Kalium
428mg
21%
Kalorien jakautuminen:
Hiilihydraattia (34%)
Rasvaa (39%)
Proteiinia (27%)
|
|
*Perustuu 2000 kalorin GDA:han
|