Lisää keittokirjaani
Lisää ruokapäiväkirjaan
Saadaan:
12 annosta
Valmisteluiden vaatima aika:
5 min
Kypsennysaika:
10 min
Ateriatyyppi:
Kastikkeet ja Mausteet
Arvostelu:
Average FatSecret member ranking FatSecret-jäsenten arvosteluiden keskiarvo
jäseneltä: lettygaylor

Banh Mi Sauce

Vietnamese barbeque sauce.

Ainesosat

Ohjeet

  1. In a 3 quart saucepan, stir ingredients until well blended.
  2. Heat to boiling over medium heat.
  3. Reduce heat to low, simmer 5 minutes, stirring occasionally.
32 jäsentä on lisännyt tämän reseptin keittokirjaansa.
 

Arvostelut 
very good, went well with the chicken thighs I baked.
user vote
19 helmi 18 jäseneltä: Jubei10
Makes 12-2 tbsp. servings.
user vote
20 loka 14 jäseneltä: lettygaylor

     
 

Arvostele tämä resepti



Sinun täytyy kirjatua arvostellaksesi tämän reseptin. Klikkaa tätä kirjautuaksesi.
 

Etsi lisää reseptejä

Suodata ateriatyypin mukaan

Kastikkeet ja Mausteet

Uusimmat reseptit

jäseneltä: piasusannan
Yksinkertaiset ja pörröiset ketokeksit, jotka voit valmistaa helposti.
jäseneltä: Mirkelo
Herkullinen, helppo ja hieman makea jälkiruoka.
jäseneltä: huko1
Nämä pehmeät ja maukkaat gluteenittomat mustikkamuffinit on valmistettu yksinkertaisista aineksista.
jäseneltä: ropposka
Herkullinen ja pehmeä, täydellinen matkamuistojuhliin.

Lähetä resepti

Yhteenveto ravinnosta:

39 kaloria yhdessä Banh Mi Sauce annoksessa.
Kalorien jakautuminen: 1% rasva, 94% hh, 4% prot.

Ravintosisältö
Annoskoko
annosta kohti
annosta kohti
% RI*
Energiaa
163 kJ
2%
39 kcal
Rasvaa
0,06g
0%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,012g
0%
Transrasvaa
0g
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
0,012g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
0,023g
Hiilihydraatit
10,28g
4%
Sokereita
9,37g
10%
Kuitua
0,1g
Proteiinia
0,48g
1%
Suola
0,90g
15%
Kolesterolia
0mg
Kalium
62mg
3%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
2%
GDA:sta*
(39 cal)
2% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (95%)
 
Rasvaa (1%)
 
Proteiinia (4%)

Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.