Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100г (100 g)
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1113 kJ
13%
266 kcal
Rasvaa
25,00g
36%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
17,000g
85%
Hiilihydraatit
7,80g
3%
Sokereita
6,70g
7%
Proteiinia
3,00g
6%
Suola
-
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 04 marras 19 08.54 ap.
13%
GDA:sta*
(266 cal)
13% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (12%)
 
Rasvaa (84%)
 
Proteiinia (4%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
266
Rasva
25g
Hh
7,8g
Prot
3g
Kohteessa 100г (100 g) on 266 kaloria
Kalorien jakautuminen: 84% rasva, 12% hh, 4% prot.

Luokkaan Creme Bonjour ja Tuorejuusto liittyvät:

Valkosipuli Tuorejuusto 15%
Kreikkalainen Valkosipuli Tuorejuusto
Cuisine Pippurisekoitus
Chili Tuorejuusto
Tuorejuusto Lakka
Paahdettu Sipuli Tuorejuusto
  Näytä lisää tuotteita: Creme Bonjour Tuorejuusto

Lisää Creme Bonjour tuotteita:

Katkarapu
  Näytä kaikki tuotemerkin Creme Bonjour tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Tuorejuusto:

Tuorejuusto
Tuorejuusto (Kevyt)
Tuorejuustolevite
Tuorejuusto (Vähärasvainen)
  Näytä lisää kohteen Tuorejuusto ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Viola Meksiko Tuorejuusto
Baltais Tuorejuusto
Violife Creamy With Garlic & Herbs
Arla Juustocreme
Castello Mustapippurituorejuusto
Valio Meksiko Tuorejuusto


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.