Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1782 kJ
21%
426 kcal
Rasvaa
36,50g
52%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
-
Hiilihydraatit
1,00g
0%
Sokereita
-
Proteiinia
22,50g
45%
Suola
-
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 14 elo 13 12.33 ap.
21%
GDA:sta*
(426 cal)
21% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (1%)
 
Rasvaa (78%)
 
Proteiinia (21%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
426
Rasva
36,5g
Hh
1g
Prot
22,5g
Kohteessa 100 g on 426 kaloria
Kalorien jakautuminen: 78% rasva, 1% hh, 21% prot.

Luokkaan Dulano ja Salami liittyvät:

Savustettu Salami
Kalkkunasalami
Salami
Savustettu Meetvursti Light
Beef Salami
Poultry Salami in Slices
  Näytä lisää tuotteita: Dulano Salami

Lisää Dulano tuotteita:

Paistettu Kalkkunanrinta Siivuina
Saunapalvi
Dry-Cured Ham Slices
Savustettu Nakki
Coppa
  Näytä kaikki tuotemerkin Dulano tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Salami:

Pehmeä Salami
Salami (Naudanliha)
Salami (Kuiva tai Kova)
Kuiva tai Kova Salami
Salami
  Näytä lisää kohteen Salami ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Trattoria Alfredo Mini Calzone Salami
Italiamo Salame Napoli
Ridderheims Whisky Pinne
Pirkka Nduja
Snellman Milano Salami
Italiamo Ilmakuivattu Mausteinen Salami


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.