Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Filos

Kreikkalainen Kirsikkamarmeladi

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1054 kJ
13%
252 kcal
Rasvaa
0,00g
0%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,000g
0%
Hiilihydraatit
63,00g
24%
Sokereita
56,00g
62%
Proteiinia
0,00g
0%
Suola
0,00g
0%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 27 tammi 15 10.52 ap.
13%
GDA:sta*
(252 cal)
13% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (100%)
 
Rasvaa (0%)
 
Proteiinia (0%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
252
Rasva
0g
Hh
63g
Prot
0g
Kohteessa 100 g on 252 kaloria
Kalorien jakautuminen: 0% rasva, 100% hh, 0% prot.

Lisää Filos tuotteita:

Valkosipulinkynsi Chilimarinadissa
Kreikkalainen Jogurtti 2%
Deluxe Feta Tynnyrikypsytetty
Grillijuusto
Kreikkalainen Jogurtti 8%
  Näytä kaikki tuotemerkin Filos tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Kirsikat:

Imeläkirsikat
Imeläkirsikat (Punaiset)
Pakastetut Kirsikat
  Näytä lisää kohteen Kirsikat ravintotietoja

Erityyppisiä ruokia luokassa Marjat:

Vadelmat
Mansikat
Mustikka
Karhunvatukat
Marjat
Kuivatut Karpalot (Makeutettu)
  Näytä lisää kohteen Marjat ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Pirkka Kirsikkajuoma
Pirkka Punaiset Kirsikat
Mister Choc Sour Cherries in Dark Chocolate
Pirkka Kirsikka


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2021 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.