Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

HK

Kebab & Riisi

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
448 kJ
5%
107 kcal
Rasvaa
2,40g
3%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
1,000g
5%
Hiilihydraatit
17,00g
7%
Sokereita
1,40g
2%
Proteiinia
4,40g
9%
Suola
2,75g
46%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 20 marras 17 12.24 ip.
5%
GDA:sta*
(107 cal)
5% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (64%)
 
Rasvaa (20%)
 
Proteiinia (16%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
107
Rasva
2,4g
Hh
17g
Prot
4,4g
Kohteessa 100 g on 107 kaloria
Kalorien jakautuminen: 20% rasva, 63% hh, 16% prot.

Luokkaan HK ja Riisi liittyvät:

Sitruunakana
Thaimaalainen Kana Curry

Lisää HK tuotteita:

Pizza Pekoni-Pepperoni
Pizza Saunapalvikinkku & Ananas
Kananakki
Pizza HK Kebab
Chili Hodari
  Näytä kaikki tuotemerkin HK tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Riisi:

Ruskea Riisi (Pika)
Valkoinen Riisi
Valkoinen Riisi (Pika)
Ruskea Riisi
Riisi (Valkoinen, Lyhytjyväinen, Kypsennetty)
Riisi (Valkoinen, Kypsennetty)
  Näytä lisää kohteen Riisi ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Wicked Kitchen Seriously Sriracha Tofu & Rice
Änglamark Basmatiriisi
Risella Basmati Garam Masala
Änglamark Jasmiiniriisi
Uncle Ben's Roasted Garlic Rice
Chakra Butter Chicken


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.