Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Jyväbroiler

Teriyaki Fileevarras

Ravintosisältö
Annoskoko: 100g (100 g)
 
annosta kohti
Kilojoulea 406 kJ
Kaloria 97 kcal
Proteiinia 17 g
Hiilihydraattia 3,6 g
  Sokereita 2,9 g
Rasvaa 1,6 g
  Tyydyttyneitä rasvahappoja 0,4 g
Kuitua 0,2 g
Natrium 1,2 mg
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
5%
GDA:sta*
(97 cal)
5% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (15%)
 
Rasvaa (15%)
 
Proteiinia (70%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
97
Rasva
1,6g
Hh
3,6g
Prot
17g
97 kaloria yhdessä Jyväbroiler Teriyaki Fileevarras annoksessa.
Kalorien jakautuminen: 15% rasva, 15% hh, 70% prot.

Luokkaan Jyväbroiler ja Kana liittyvät:

Rucola-Appelsiini Filee
Basilika-Sitruunaruoho Rintapaisti
Kaksi Paprikaa Broilerileikkele
Kylmäsavu Broileri
Broilerileikkele Kaksi Paprikaa
Kypsä Filee
  Näytä lisää tuotteita: Jyväbroiler Kana

Lisää Jyväbroiler tuotteita:

Makea Tomaatti-Persilja Halsteribroileri
Broilerinakki Mustapippuri-Merisuola
  Näytä kaikki tuotemerkin Jyväbroiler tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Kana:

Kanankoipi
Kana
Kanan Reisikoipi
Kananrinta
Kana (Nahkaa ei Syöty)
Kanansiipi
  Näytä lisää kohteen Kana ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Atria Perhetilan Kana Ohut Fileeleike Merisuola
Chef Select Chicken Classic
Jalostaja Broileria Vedessä
Atria Broilerin Sisäfilee Pehmeän Pippurinen
Kariniemen Kananpojan Kebabvarras
Jyväbroiler Kypsä Filee


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.