Ruokatietokanta ja kalorilaskuri |
|
|
Ravintosisältö
Annoskoko
1/2 pieni (kypsennyksen jälkeen, luut poistettu)
Energiaa
685 kJ
8%
164 kcal
Rasvaa
6,48g
9%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
1,824g
9%
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
2,524g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
1,383g
Hiilihydraatit
0g
0%
Sokereita
0g
0%
Kuitua
0g
Proteiinia
24,82g
50%
Suola
0,82g
14%
Kolesterolia
70mg
Kalium
204mg
10%
Viimeksi päivitetty: 21 elo 07 07.33 ap.
Kalorien jakautuminen:
Hiilihydraattia (0%)
Rasvaa (37%)
Proteiinia (63%)
|
|
*Perustuu 2000 kalorin GDA:han
Kuvat
|
|
Yhteenveto ravinnosta:
Cal
164
|
|
Rasva
6,48g
|
|
Hh
0g
|
|
Prot
24,82g
|
Kohteessa Kananrinta (1/2 pieni) on 164 kaloria
|
Kalorien jakautuminen: 37% rasva, 0% hh, 63% prot. |
Yleiset annoskoot:
Annoskoko |
Kaloria |
1 ohut leike (n. 5 cm x 4 cm x 0,3 cm) |
14 |
1 keskikokoinen leike (n. 5 cm x 4 cm x 0,6 cm) |
27 |
1 unssi, raaka (kypsennyksen jälkeen, luut poistettu) |
29 |
1 kuutiotuuma, paistettu ilman luita |
33 |
1 unssi, luuton (kypsennyksen jälkeen) |
35 |
1 paksu leike (n. 5 cm x 4 cm x 1 cm) |
41 |
1 unssi, luineen, paistettu (luut poistettu) |
47 |
1 unssi, luuton, paistettu |
55 |
1/2 pieni (kypsennyksen jälkeen, luut poistettu) |
164 |
1/2 keskikokoinen (kypsennyksen jälkeen, luut poistettu) |
191 |
1 annos (98 g) |
191 |
100 g |
195 |
1/2 iso (kypsennyksen jälkeen, luut poistettu) |
216 |
1 kuppi, paistettu, kuutioitu |
263 |
1 1/4 rintapalaa (kypsennyksen jälkeen, luut poistettu) |
302 |
Samankaltaiset kohteet luokasta Kananrinta:
Samankaltaiset kohteet luokasta Kana:
Katso myös:
|
|
Ruoan haku
|
|
|
Viimeksi syödyt ruoat:
|