Ruokatietokanta ja kalorilaskuri |
|
Kananrinta (Nahkaa ei Syöty)
|
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
Energiaa
686 kJ
8%
164 kcal
Rasvaa
3,54g
5%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
1,002g
5%
Kertatyydyttämättömiä rasvahappoja
1,23g
Monityydyttymättömiä rasvahappoja
0,764g
Hiilihydraatit
0g
0%
Sokereita
0g
0%
Kuitua
0g
Proteiinia
30,76g
62%
Suola
0,99g
16%
Kolesterolia
84mg
Kalium
254mg
13%
Viimeksi päivitetty: 21 elo 07 07.33 ap.
Kalorien jakautuminen:
Hiilihydraattia (0%)
Rasvaa (21%)
Proteiinia (79%)
|
|
*Perustuu 2000 kalorin GDA:han
Kuvat
|
|
Yhteenveto ravinnosta:
Cal
164
|
|
Rasva
3,54g
|
|
Hh
0g
|
|
Prot
30,76g
|
Kohteessa Kananrinta (Nahkaa ei Syöty) (100 g) on 164 kaloria
|
Kalorien jakautuminen: 21% rasva, 0% hh, 79% prot. |
Yleiset annoskoot:
Annoskoko |
Kaloria |
1 ohut leike (n. 5 cm x 4 cm x 0,3 cm) |
11 |
1 keskikokoinen leike (n. 5 cm x 4 cm x 0,6 cm) |
23 |
1 unssi, luineen (kypsennyksen jälkeen, luut ja nahka poistettu) |
23 |
1 unssi, luineen, raaka, ilman nahkaa (kypsennyksen jälkeen, luut poistettu) |
25 |
1 unssi, luuton (kypsennyksen jälkeen, nahka poistettu) |
26 |
1 kuutiotuuma, luuton, paistettu, nahka poistettu |
28 |
1 unssi, luuton, raaka, nahaton (kypsennyksen jälkeen) |
30 |
1 paksu leike (n. 5 cm x 4 cm x 1 cm) |
34 |
1 unssi, luineen, paistettu (luut ja nahka poistettu) |
34 |
1 unssi, luineen, paistettu, ilman nahkaa (luut poistettu) |
38 |
1 unssi, luuton, paistettu (nahka poistettu) |
43 |
1 unssi, luuton, paistettu, nahaton |
46 |
1/2 pieni (kypsennyksen jälkeen, luut ja iho poistettu) |
123 |
1 annos (86 g) |
141 |
1/2 keskikokoinen (kypsennyksen jälkeen, luut ja iho poistettu) |
141 |
1/2 iso (kypsennyksen jälkeen, luut ja iho poistettu) |
161 |
100 g |
164 |
1 kuppi, paistettu, kuutioitu |
221 |
Samankaltaiset kohteet luokasta Kananrinta:
Samankaltaiset kohteet luokasta Kana:
Katso myös:
|
|
Ruoan haku
|
|
|
Viimeksi syödyt ruoat:
|