Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Kariniemen

Kolme Pippuria Fileesuikale

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
402 kJ
5%
96 kcal
Rasvaa
3,10g
4%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
0,500g
3%
Hiilihydraatit
0,90g
0%
Sokereita
0,70g
1%
Proteiinia
16,00g
32%
Suola
1,10g
18%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 23 joulu 23 06.52 ap.
5%
GDA:sta*
(96 cal)
5% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (4%)
 
Rasvaa (29%)
 
Proteiinia (67%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
96
Rasva
3,1g
Hh
0,9g
Prot
16g
Kohteessa 100 g on 96 kaloria
Kalorien jakautuminen: 29% rasva, 4% hh, 67% prot.

Luokkaan Kariniemen ja Kana liittyvät:

Mureutettu Burgerfilee Smoky Joe
Kananpojan Grillattu Sitruuna Fileeperhonen
Hedelmäinen Bbq
Soul Survivor Boneless
Oliivi-Pesto Minuuttipihvi
Kananpojan Paahdettu Valkosipuli-Timjami Rintafilee
  Näytä lisää tuotteita: Kariniemen Kana

Erityyppisiä ruokia luokassa Kana:

Kanankoipi
Kana
Kana (Nahkaa ei Syöty)
Kanansiipi
Kanan Reisikoipi
Kananrinta
  Näytä lisää kohteen Kana ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Kotipizza Kana-Pepperoni
Coop Kana Kolmioleipä
Select & Go Tandoori Chicken Wrap
Mäkitalon Farmi Maalaiskalkkunasalaatti
Pouttu Juhla Kanapaisti
Saarioinen Ruisleipä Kanatäytteellä


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.