Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Kuusamon

Gouda

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1506 kJ
18%
360 kcal
Rasvaa
28,00g
40%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
15,000g
75%
Hiilihydraatit
0,00g
0%
Sokereita
0,00g
0%
Kuitua
0,0g
Proteiinia
27,00g
54%
Suola
5,00g
83%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 31 heinä 19 12.30 ap.
18%
GDA:sta*
(360 cal)
18% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (0%)
 
Rasvaa (70%)
 
Proteiinia (30%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
360
Rasva
28g
Hh
0g
Prot
27g
Kohteessa 100 g on 360 kaloria
Kalorien jakautuminen: 70% rasva, 0% hh, 30% prot.

Luokkaan Kuusamon ja Juusto liittyvät:

Mustaleima Emmental
Paimenpoika
Paimenpoika Sulatejuusto
Punaleima Emmental
Emmental Raaste
Paimenpoika Sulatejuustoviipaleet
  Näytä lisää tuotteita: Kuusamon Juusto

Lisää Kuusamon tuotteita:

Kalalastu
Sinileima Emmental
  Näytä kaikki tuotemerkin Kuusamon tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Juusto:

Cheddar-juusto
Emmentaljuusto
  Näytä lisää kohteen Juusto ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Valio Koskenlaskija Ruoka & Dippi Voimakas
Kotimaista Kermajuusto 27%
Deluxe Hard Cheese
Chef Select Leek Tart
Vemondo Vegan Slices British Style
Valio Koskenlaskija Chipotle Sulatejuustoviipale


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2022 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.