Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Milbona

Kermajuusto

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1473 kJ
18%
352 kcal
Rasvaa
28,00g
40%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
19,000g
95%
Hiilihydraatit
0,00g
0%
Sokereita
0,10g
0%
Proteiinia
25,00g
50%
Suola
1,30g
22%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 20 helmi 23 06.56 ap.
18%
GDA:sta*
(352 cal)
18% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (0%)
 
Rasvaa (72%)
 
Proteiinia (28%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
352
Rasva
28g
Hh
0g
Prot
25g
Kohteessa 100 g on 352 kaloria
Kalorien jakautuminen: 72% rasva, 0% hh, 28% prot.

Luokkaan Milbona ja Juusto liittyvät:

Kultajuusto
Classic 24 Triangles
Mini Mozzarella Light
Edamjuustoviipale
Red Wine Cheese
Mozzarella
  Näytä lisää tuotteita: Milbona Juusto

Lisää Milbona tuotteita:

High Protein Raspberry Pomegranate
Sulatejuusto 9%
Yrtti Sulatejuusto
Ayran
Proteiinirahka
  Näytä kaikki tuotemerkin Milbona tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Juusto:

Cheddar-juusto
Emmentaljuusto
  Näytä lisää kohteen Juusto ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Porlammin Puolitetut Edam Viipaleet
Pirkka Kevyt Edamjuustoviipale
Jokilaakson Juusto Sulatejuusto Cheddar
Hesburger Mac’n.Cheese Kolmiot
Saarioinen Juustoinen Lihamakaronilaatikko
Olympus Halloumi


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.