Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Naturli

Joe'kurt

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
293 kJ
4%
70 kcal
Rasvaa
1,90g
3%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
-
Hiilihydraatit
12,00g
5%
Sokereita
-
Proteiinia
0,90g
2%
Suola
0,10g
2%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 23 syys 21 02.45 ap.
4%
GDA:sta*
(70 cal)
4% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (70%)
 
Rasvaa (25%)
 
Proteiinia (5%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
70
Rasva
1,9g
Hh
12g
Prot
0,9g
Kohteessa 100 g on 70 kaloria
Kalorien jakautuminen: 25% rasva, 70% hh, 5% prot.

Lisää Naturli tuotteita:

Burgers
Raspberry With Choco Flakes Frozen Ice Dessert
Salty Caramel Soft Core
Salty Caramel Frozen Ice Dessert
Vegan Block
  Näytä kaikki tuotemerkin Naturli tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Jogurtti:

Tavallinen Jogurtti (Vähärasvainen)
Tavallinen Jogurtti (Rasvaton)
Vaniljajogurtti (Vähärasvainen)
Tavallinen Jogurtti
Hedelmäjogurtti (Rasvaton)
  Näytä lisää kohteen Jogurtti ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Ålands Mejeriet Piparkakkujogurtti
Alpro Plantgurt Blueberry
Arla Kreikkalainen Jogurtti Mustikka-Kardemumma
Farmi Koorene Jogurt
Juustoportti Hyvin Sokeroimaton Mustikka-Mansikka-Vadelmajogurtti
Valio Luonnonjogurtti+ Uuniomena


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2021 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.