Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
2184 kJ
26%
522 kcal
Rasvaa
32,40g
46%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
2,900g
15%
Hiilihydraatit
49,90g
19%
Sokereita
2,80g
3%
Kuitua
3,8g
Proteiinia
6,20g
12%
Suola
-
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 10 touko 20 10.59 ap.
26%
GDA:sta*
(522 cal)
26% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (38%)
 
Rasvaa (57%)
 
Proteiinia (5%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
522
Rasva
32,4g
Hh
49,9g
Prot
6,2g
Kohteessa 100 g on 522 kaloria
Kalorien jakautuminen: 57% rasva, 39% hh, 5% prot.

Luokkaan Oikia ja Perunalastut liittyvät:

Oatis Merisuola Kauranaksu
Punakka Jussi
Junior Luomumaissinaksut
Vuoriston Venla
Musta Melody
Mausteinen Matilda
  Näytä lisää tuotteita: Oikia Perunalastut

Erityyppisiä ruokia luokassa Perunalastut:

Perunalastut (Suolatut)
Perunalastut (Rasvaa Vähennetty)
Perunalastut (Rasvaton)
Perunalastut (Barbecue-maustettu)
Perunalastut
  Näytä lisää kohteen Perunalastut ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Weekend Snacks Gourmet Chips Creamy Aioli
Weekend Snacks n. Bacon Snacks
Santa Maria Potato Pops Sea Salt & Butter
X-Tra Sourcream & Onion
Estrella Tryffeli Perunalastut
Estrella Maalaissipsi Tilli ja Ruohosipuli


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.