Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  
Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
879 kJ
11%
210 kcal
Rasvaa
15,00g
21%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
4,200g
21%
Hiilihydraatit
0,00g
0%
Sokereita
-
Proteiinia
17,00g
34%
Suola
-
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 08 marras 17 01.29 ip.
10%
GDA:sta*
(210 cal)
10% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (0%)
 
Rasvaa (67%)
 
Proteiinia (33%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
210
Rasva
15g
Hh
0g
Prot
17g
Kohteessa 100 g on 210 kaloria
Kalorien jakautuminen: 67% rasva, 0% hh, 33% prot.

Luokkaan Pirkka ja Broilerinkoivet liittyvät:

Kanasuikale
Kanan Koipireisi Marinoitu
Kanan Siipi

Lisää Pirkka tuotteita:

Soma Salaattisekoitus
Rapeat Kirjolohifileepalat
Gyoza Mausteinen Vege
Inkamarja
Pistachio Mochi
  Näytä kaikki tuotemerkin Pirkka tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Broilerinkoivet:

Kanankoipi
Paahdettu tai Uunipaistettu Kanankoipi
Kanankoipi (Nahkaa ei Syöty)
Kanankoivet ja -Nahka
  Näytä lisää kohteen Broilerinkoivet ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

Kanamestari Kanan Paneerattu Koipipala
Kanamestari Marinoitu Kanan Koipireisi
Pirkka Kanan Siipi
Grillimaisteri Kanan Grilliboxi
Kanamestari Marinoitu Kanan Koipi
Atria Uunivalmiit Kanan Sisäfilee-Pekonirullat Bataattipedillä


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.