Ruokatietokanta ja kalorilaskuri  

Pirkka

Chorizo Castellano

Ravintosisältö
Annoskoko
100 g
annosta kohti
% RI*
Energiaa
1435 kJ
17%
343 kcal
Rasvaa
27,00g
39%
Tyydyttyneitä rasvahappoja
12,000g
60%
Hiilihydraatit
3,00g
1%
Sokereita
1,50g
2%
Proteiinia
22,00g
44%
Suola
4,50g
75%
* Aikuisen keskivertokäyttäjän saannin vertailuarvo (8400 kJ / 2000 kcal)
Onko tämä informaatio virheellistä tai puutteellista? Klikkaa tätä muokataksesi.
Viimeksi päivitetty: 12 loka 23 10.18 ap.
17%
GDA:sta*
(343 cal)
17% GDA
Kalorien jakautuminen:
 
Hiilihydraattia (3%)
 
Rasvaa (71%)
 
Proteiinia (26%)

Kuvat

 
 

Yhteenveto ravinnosta:

Cal
343
Rasva
27g
Hh
3g
Prot
22g
Kohteessa 100 g on 343 kaloria
Kalorien jakautuminen: 71% rasva, 3% hh, 26% prot.

Luokkaan Pirkka ja Salami liittyvät:

Salame Napoli
Luomu Meetvursti
Salamisuikale
Nduja
Kalkkunasalami
Salame Milano

Lisää Pirkka tuotteita:

Toukkis Jäätelötuutti
Iso Hasselpähkinä-Mantelikrokanttituutti
Luumu
Iso Sitruuna-Lakritsituutti
Sulatejuustopala Viherpippuri
  Näytä kaikki tuotemerkin Pirkka tuotteet

Erityyppisiä ruokia luokassa Salami:

Salami
Kuiva tai Kova Salami
Pehmeä Salami
Salami (Naudanliha)
Salami (Kuiva tai Kova)
  Näytä lisää kohteen Salami ravintotietoja
Ruoan haku

     
 

Lisää tämä tuote kohteeseen ruokapäiväkirjani

Päivämäärä:
Ateria:
Kuvaus:
Määrä:
 g
 

Viimeksi syödyt ruoat:

RIIPISEN Porosalami
Snellman Meetvursti Suikaleet
Kotivara Kevyt 5% Meetvursti
Snellman Salami Snack
Trattoria Alfredo Mini Calzone Salami
Ridderheims Whisky Pinne


Huomaa, että jotkin ruoat eivät ehkä sovi joillekin ihmisille ja sinua kehotetaan pyytämään lääkärin neuvoa ennen minkäänlaisen painonpudotuksen tai erikoisruokavalion aloittamista. Vaikka sivustolla annetun tiedon uskotaan olevan oikeellista, FatSecret ei takaa sen täydellisyyttä tai täsmällisyyttä ja kaikki tieto, mukaan lukien ravintoarvot, on käytössä omalla vastuullasi. Kaikki tuotemerkit, tekijänoikeudet ja muunlaiset immateriaalioikeudet ovat niiden omistajiensa omaisuutta.
Hanki sovellus
    
© 2024 FatSecret. Kaikki oikeudet pidätetään.